Woontrend poedertinten

Poedertinten is een trend die we al langer zien in de collectie van Woonexpress. Deze rustgevende en harmonieuze woontrend kent dit jaar een aantal nieuwe kleurcombinaties. Deze trend past prachtig in je woonkamer, maar is ook perfect voor in de slaapkamer. Combineer jouw interieur met poedertinten en creëer een warme uitstraling. De combinatie van strakke lijnen en vormen met zachte materialen maken het helemaal een stijl van nu! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe je het toepast in je eigen interieur? We helpen je alvast op weg met onze selectie. Of maak een afspraak voor gratis trend- en interieuradvies!

Producten 1 t/m 9 van de 140
 1. mand KLUW
  3-6 werkdagen
  € 24,95
 2. Interieuradvies

  Bij Woonexpress kun je ook terecht voor gratis interieuradvies ter waarde van 50 euro! 

 3. deco beeld BLAD
  Direct leverbaar
  € 79,95
 4. kapstok ARVELO
  1-5 werkdagen
  € 99,95
 5. deco beeld BLAD
  Direct leverbaar
  € 119,00
 6. vaas MILOS
  Direct leverbaar
  € 39,95
 7. vaas MILOS
  Direct leverbaar
  € 39,95
 8. vaas MILOS
  Direct leverbaar
  € 69,95
 9. vaas MILOS
  Direct leverbaar
  € 69,95
 10. deco beeld VEER
  Direct leverbaar
  € 12,95
Producten 1 t/m 9 van de 140

Gratis interieuradvies

Door een stylist

Maak een afspraak voor gratis interieuradvies. Onze stylistes maken een persoonlijk ontwerp voor je.

Bekijk meer woontrends

Woontrend: Poedertinten

De woontrend poedertinten is niet helemaal nieuw bij Woonexpress, maar kent wel een aantal mooie, nieuwe kleurcombinaties.

Poeders!
Combineer zachtroze tinten met rustige naturellen en sfeervolle grijstinten. Maar ook de kleuren mintgroen en wit marmer zie je vooral terug in de artikelen zoals textiel en accessoires. Door de verschillende tinten in textiel terug te laten komen, krijgt je interieur een rijke uitstraling!

Poedertinten te lief?
Vind je alle poedertinten wat lieflijk, dan kun je natuurlijk ook kiezen om dit te combineren met felle en wat diepere kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor een wat fellere kleur op de muur en qua accessoires voor de kleur aubergine!

Meubelen of accessoires?
Een ideale combinatie binnen deze woontrend in de slaapkamer is onze boxspring VELTUM, deze boxspring is er in een prachtige naturel tint en kun je perfect combineren met zachtroze, naturellen en grijze kussens en textielen.

Houd je het toch liever bij alleen de styling van je interieur? Dan kun je kiezen voor een mooi roze karpet, een leuke kruk, koperen verlichting en verschillende accessoires in poedertinten en koper!

Wat past in jouw interieur?

Ben je benieuwd hoe je de poedertinten kunt toevoegen aan je bestaande interieur? Hieronder hebben wij alvast een aantal artikelen, die binnen deze trend passen, voor je op een rijtje gezet om je een idee te geven wat allemaal mogelijk is. Snuffel online gerust even door onze woonspullen of kom gezellig naar één van onze winkels en laat je inspireren.

Tip: Je kunt ook gratis een afspraak maken met een van onze stylistes! a

0