MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Speel met kleur!

Met dit woonthema breng je vrolijkheid in je interieur, van al deze felle kleuren wordt namelijk iedereen vrolijk! Wanneer je veel verschillende kleuren wil gebruiken let dan wel op dat je voor 1 basis kleur kiest, bijvoorbeeld blauw en vul dit aan met andere felle kleuren. Felle kleuren zijn het meest geschikt als styling van jouw interieur, kies dus voor kleine artikelen zoals accessoires, een krukje of schilderij! Houd je echt van kleur dan kun je natuurlijk kiezen om een wand te schilderen of je bank in te kopen in een felle kleur.

 

De meeste gebruikte kleuren en materialen binnen deze woontrend zijn:

  • Blauw
  • Geel
  • Aqua
  • Roze
  • Oranje


Wil jij ook gaan spelen met kleur? Met een grijze bank zoals onze bank DEMEERN in combinatie met felle kleuren in accessoires en een gekleurde muur tover jij je woonkamer in een handomdraai in een kleurrijke frisse ruimte! Durf je nog een stapje verder te gaan, kies dan voor onze blauwe bank WILLEMSTAD!

Bank DEMEERN in stijl kleurrijk


Aan de slag!
Wordt jij ook helemaal vrolijk van dit thema en wil jij er meteen mee aan de slag? Kijk dan snel verder hieronder en kies jouw favoriete items! Natuurlijk kun je ook een kijkje komen nemen in één van onze 9 winkels

Speel met kleur - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier