MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Oranje is de kleur van de heerlijke avondzon, van de jaren 70, van ons Koningshuis en natuurlijk ook van Woonexpress! Deze vrolijke energieke kleur is één van de kleurtrends van deze zomer. Oranje zie je deze zomer dan ook goed terug in onze collectie.

De kleur oranje in jouw interieur

Met de vrolijke trendkleur oranje haal je kleur in huis! Oranje is er verschillende tinten en deze kun je dan ook heel goed met elkaar combineren. De heldere kleur oranje in grafische lijnen past perfect in een modern interieur met hoogglans meubelen. Ben jij meer van een landelijk interieur? Mooie warme oranje tinten combineren prachtig met houten meubelen.


Hoe ga je te werk?

Je kunt natuurlijk kiezen om oranje dominant in je interieur naar voren te laten komen. Dit kan door middel van een wand in een oranje tint, maar ook met een fauteuil of stoel in deze kleur. Wil je Oranje iets rustiger doorvoeren, kies dan voor accessoires. Om het spannend te maken is een combinatie van verschillende materialen uitermate geschikt. Combineer bijvoorbeeld sierkussens met glazen flessen en kandelaars met matte vaasjes. Een kleur die prachtig kleurt bij oranje is diep rood.

Met de kleur oranje breng je kleur in huis! Lees alles over de trendkleur oranje en hoe je deze toepast in je interieur.

Waar ga jij voor? 

Bekijk hieronder verschillende artikelen binnen de trend oranje en bestel eenvoudig en snel online. Wil je meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels

trendkleur oranje - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier