MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Teal is een kleur die we al een tijd zien, maar vanaf dit voorjaar is deze kleur echt helemaal hip!
Maar wat is teal eigenlijk? Teal is een prachtige blauwgroene kleur, een combinatie van primair blauw en secundair groen.

Combineren met kleuren en materialen

Deze kleur kun je prachtig combineren met natureltinten en hout. Met haar rustieke en moderne karakter kun je deze kleur ook perfect toepassen op je muren en in accessoires. Echte trendsetters kiezen voor kleuren die in de buurt liggen zoals blauw of groen, zodat je hele woning een moderne look krijgt.

Teal is helemaal hip deze zomer! Lees alles over deze trendkleur en hoe je deze toepast in je interieur.

Houd je van een modern interieur met de combinatie van een andere kleur? Combineer teal dan voornamelijk met wit. Houd je van landelijk met een twist? Dan kun je deze kleur geweldig combineren met hout en naturelkleurige accessoires en materialen zoals een koeienhuid en riet. 

Ton sur Ton

Wil je een rustig interieur maar met een kleurtje? Kies dan voor deze prachtige kleur en ga voor ton sur ton gecombineerd met andere tinten zoals turquoise, blauw en groen!

Ton sur ton, of te wel ‘toon op toon’ kleurgebruik is altijd mooi in je interieur. En wat ideaal is, is dat deze eenvoudig is toe te passen. Binnen dezelfde kleurfamilies kun je alles met elkaar combineren. Verschillende vormen, ander materialen, van licht naar donker. Doordat je met dezelfde kleuren werkt geef je interieur meer kleur zonder dat het heel onrustig wordt.

Combineer de trendkleur teal met natuurlijke materialen zoals hout en riet, naturel tinten of juist andere tinten zoals turquoise, blauw en groen voor extra kleur.

Waar ga jij voor?

Bekijk hieronder verschillende artikelen die passen binnen de trend teal en bestel eenvoudig en snel online. Wil je meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels.

trendkleur teal - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.

De Waanzinnige Woonwoensdag

De Waanzinnige Woonwoensdag

Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier