MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Wat is werelds wonen?

Onze woonstijl die we dit jaar als trend extra onder de aandacht willen brengen is Werelds wonen. Deze stijl herken je aan de verschillende kleuren en het gebruik van drukke prints. In een werelds interieur kan heel veel. Houd je van een rustige basis? Combineer kleuren en drukke prints met meubelen van licht hout. Neig je meer naar modern? Kies dan voor meubelen in hoogglans. Kun je niet kiezen? Geen probleem. Je kunt licht hout zelfs combineren met hoogglans. 

Als je de basis neutraal houdt, kun je spelen met je interieur. Ga voor fel gekleurde accessoires, een karpet met een gave print of schilder een wand in een toffe kleur. Dan heb je in een handomdraai een werelds en vrolijk effect in jouw kamer! 

Interieur typeert persoonlijkheid

Als een woning werelds ingericht is, kun je uit het interieur vaak de persoonlijkheid van de bewoners aflezen. Persoonlijke ervaringen en voorkeuren zijn direct zichtbaar. Super leuk, want niemand heeft exact hetzelfde interieur als jij! Wil je meer weten over het gebruik van kleuren, patronen en materialen van deze woontrend? Ga dan naar: ‘wereldse woonstijl’.

 

Inspiratie van verre reizen en culturen

Dankzij de multiculturele samenleving in Nederland leren we steeds meer over andere culturen. Daarnaast houden veel Nederlanders van reizen en we trekken er regelmatig op uit om een andere cultuur te ervaren. Deze kennis en ervaring laten we maar al te graag zien in onze interieurs. Souvenirs zoals bijzondere maskers en met de hand gemaakte beelden krijgen een prominente plek in de woonkamer. Invloeden en gebruiken vanuit de hele wereld kun je met elkaar combineren binnen de woontrend werelds.

De wereldse woonstijl herken je aan felle kleuren, drukke prints en invloeden uit andere landen. Binnen deze trend kan en mag alles. Laat je inspireren.

Ideeën voor een werelds interieur

Voor een werelds interieur hoef je echt niet de hele wereld rond te reizen. Hieronder vind je allerlei meubelen en accessoires in felle kleuren, met drukke prints en met invloeden uit verschillende werelddelen. Laat je ideeën de vrije loop en ga voor wat jij mooi vindt. Maak je interieur af met zelf meegenomen souvenirs uit andere landen.

In onze winkels hebben we een kamer ingericht in deze woontrend. Vergeet niet om deze te bezoeken. 

werelds - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier