MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Combineer met hout en creëer een warme sfeer

De trend die nooit helemaal verdwijnt is “zwart - wit”. Maar bij Woonexpress hebben we er nu een extra tint aan toegevoegd namelijk: hout! Deze combinatie kun je toevoegen in een modern maar ook in een landelijk interieur dus voor ieder wat wils!

 

Hoe voeg je zwart – wit & hout toe in je interieur?

Voor de basis zoals je muren gebruik je de kleur wit, dit geeft een frisse en rustige uitstraling. Voeg wat grote items toe in de kleur zwart zoals je bank, een dressoir, bureau en/of een mooie fauteuil. Daarna maak je het af door hout toe te voegen in de styling. Zo kun je gaan voor leuke accessoires zoals een houten schaal, wanddecoratie of een houten bijzettafeltje. Maar je kunt ook kiezen voor meubels die hout of een houtlook bevatten. Bijvoorbeeld een stoel met houten poten of laminaat met een houtprint.

Tip: Deze trend kun je heel goed combineren met onze Woontrend Scandinavisch en  woontrend Botanisch!


Krukjes, poefjes en bijzettafels

Deze trend zie je ook goed terug in onze collectie krukjes, poefjes en bijzettafels. Door de grote collectie zit er altijd voor iedereen wel iets tussen! 

Poefjes, krukjes en bijzettafels

 Accessoires

Ook accessoires voor in de keuken en op tafel zie je steeds vaker in de kleurcombinatie zwart - wit & hout. Je kunt deze trend dus ook doorvoeren bij jou in de keuken en op tafel!

Zwart, wit & hout       Zwart, wit & hout

 

Wat past in jouw interieur?

Iedereen kan zich een beeld vormen van een zwart - wit ingericht interieur met invloeden van houten meubelen of accessoires. Maar wat past bij jou? Of wat kun je toevoegen aan je bestaande interieur? Hieronder hebben wij alvast een aantal artikelen die binnen deze trend passen voor je op een rijtje gezet om je een idee te geven wat allemaal mogelijk is. Snuffel online gerust even door onze woonspullen of kom gezellig naar één van onze winkels en laat je inspireren.

zwart - wit & hout - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier