#13 Begin uitgerust aan je dag

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Want na een drukke dag is ontspannen een must. Kies daarom voor een goed bed. Het bepaalt voor een groot deel hoe je je de rest van de dag voelt, maar het is ook een grotere aanschaf. Neem dus voldoende tijd om uit te zoeken wat bij je past. Ga vooral zelf ervaren hoe het ligt en wat goed aanvoelt.

Kies je voor een boxspring? Dan start het comfort al bij de stevigheid van de boxen. Uiteraard maakt het juiste topmatras van koudschuim, traagschuim of latex jouw ideale bed af. Heb je het altijd koud of zweet je juist veel ’s nachts? Dit heeft ook invloed op je keuze. Kortom: besteed er aandacht aan en je hebt er jaren plezier van!

Woonexpress heeft verschillende boxsprings die direct uit voorraad leverbaar zijn. Maar we kunnen ook een boxspring helemaal naar wens voor je samenstellen. Met niet alleen het passende liggende ligcomfort voor jou (en je eventuele partner), maar ook met een stof, kleur en pootjes die qua stijl helemaal jouw smaak zijn. Maak dus snel een afspraak voor persoonlijk slaapadvies. 

 

In welke boxspring begin jij uitgerust aan je dag?