MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

afval- & pedaalemmers - Populaire Categorieen

Prullenbak, afvalemmer of pedaalemmer?

Afvalemmers en pedaalemmers zijn in geen enkele woning weg te denken. Wanneer je een afvalemmer koopt, dan kies je voor een model dat goed aansluit bij de woonruimte waar je hem plaatst. Er zijn een aantal soorten afvalemmers:

• Afvalemmers met klep: deze heb je met verschillende soorten kleppen, zoals met een touch-bin, slide klep, swing klep en met een losse deksel. Een touch bin gaat open door lichtelijk op de klep te drukken, door nogmaals te drukken sluit de klep weer. We hebben deze touch-bin afvalemmers van Brabantia. Bij een slide klep kantelt de klep op de helft en bij een swing klep zit de klep aan de bovenkant bevestigd en kan je hem openen door aan de onderkant van de klep te duwen. En uiteraard hebben we ook de welbekende afvalemmers met deksel.

• Pedaalemmer: pedaalemmers zijn afvalemmers die te openen zijn door met je voeten op het pedaal te drukken. We hebben pedaalemmers van onder andere Brabantia, Simplehuman en Wesco.

• Prullenbak: is een open afvalemmer en is vooral bedoeld voor papier en ander (kantoor)afval. Vaak worden prullenbakken gebruikt op kantoor of in de kinderkamer.

• Inbouw afvalemmer: inbouw afvalemmers zijn bedoeld om in te bouwen in een keukenkast. Het is een ideale manier om een afvalemmer uit te zicht te houden.

Kies de juiste afvalemmer

In de keuken behoren onder andere etensresten tot je afval. Als je geen ongewenste geur in de ruimte wil, kies je voor een afsluitbare afvalemmer zoals een touch in afvalemmer, pedaalemmer of inbouw afvalemmer. Deze zijn veelal reukdicht en dus ideaal in de keuken. Voor bijvoorbeeld de badkamer of in het toilet kun je voor kleine pedaalemmers kiezen. We hebben bij Woonexpress allerlei soorten afvalemmers met verschillende soorten inhoud (liters) en in verschillende kleuren. Kies dus degene die past bij je interieur. We hebben afvalemmers van gerenommeerde merken als Brabantia, Simplehuman en Wesco. Als je lang wilt genieten van je prullenbak, dan kun je deze het beste gebruiken in combinatie met een afvalzak. Bij ons koop je niet alleen een afvalemmer of een pedaalemmer, maar ook de afvalzakken die je nodig hebt. Aangezien een afvalbak vaak gepaard gaat met vervelende geurtjes hebben we ook aan een oplossing hiervoor gedacht. Daarom kun je bij ons zelfs luchtverfrissers kopen. Deze maak je vast aan de onderkant van het afvalemmerdeksel. Vervolgens kun je gedurende vier tot zes weken genieten van een frisse geur. Er zijn ook navulcapsules verkrijgbaar in verschillende geuren. Op die manier kun je jouw afval in de afvalemmer doen zonder je zorgen te maken over de geur. Bezoek onze winkel om de afvalemmers en pedaalemmers in verschillende materialen, afmetingen en kleuren en ook alle nodige accessoires uit onze uitgebreide collectie te bekijken. Wij verrassen je aangenaam met onze prijzen.

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier