MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

tafels & stoelen - Populaire Categorieen

Eettafel

Eettafels zijn er voor de kleine en de grote keuken, rond of vierkant. Ze zijn verkrijgbaar in hout in verschillende tinten of in MDF. Ook kun je kiezen voor een afwerking die jij mooi vindt, zoals geborsteld of gelakt melanine. Afhankelijk van de ruimte in je keuken kies je een afmeting en het model. Een massieve houten tafel met brede poten past mooi in een ruime keuken. Een tafel met een dun blad en fijne poten is geschikt voor de kleinere keuken.

Stoelen & banken

Stoelen bepalen voor een groot deel de sfeer van je eethoek. Een stoel met een stoffen zitting en armleuning straalt lang tafelen en uitgebreid natafelen uit. Houd er wel rekening mee dat stoelen met armleuningen meer ruimte innemen. Wil je meer stoelen om de tafel kwijt kunnen, kies dan voor een stoel zonder armleuning. Ze zijn er in stof, hout en kunststof in allerlei kleuren. Van neutraal tot felgroen. Heb je jonge kinderen? Dan is een kunststoffen of gemakkelijk afwasbare stoel een goed idee. Ook gezellig in de keuken is een combinatie van stoelen aan de ene kant van de tafel en aan de overkant een bank waar je met twee of meer personen naast elkaar zit.

Bartafel en barkrukken

Met de huidige trend van keukeneilanden zijn ook de barkrukken weer terug van weggeweest. Een barkruk zorgt voor het ontspannen ‘cafégevoel’. Samen kletsen en de kok gezelschap houden tijdens het koken. Heb je geen mogelijkheid voor een keukeneiland? Dan is de bartafel een mooi alternatief. Bekijk welke bartafel met welke barkruk bij jouw keuken past en geniet van een ontspannen sfeer en retrolook in je keuken.

Inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar een mooie tafel en comfortabele eetkamerstoelen? Kijk dan eens naar de uitgebreide collectie van Woonexpress. Je vindt er alles wat je nodig hebt om van je keuken een gezellige eetplek te maken. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en verrassend laag geprijsd!

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier