MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

slapen - Populaire Categorieen

Van simpele bedden tot hele speeltoestellen

Slapen in een bed is voor een kind van groot belang om zich goed te kunnen ontwikkelen. Een bed is het belangrijkste meubelstuk in de kamer van een kind. Door de juiste meubels te plaatsen in de kinderkamer kun je zowel een goede slaapplek creëren als een omgeving waarin het kind kan spelen. Zorg ervoor dat een kind zich fijn voelt bij het bed waarin hij of zij moet slapen. Dit is voor ieder kind verschillend en kan bijdragen aan de mate van een goede nachtrust dat een kind krijgt. Kom daarom gezellig met je kind langs en test alle kinderbedden in onze collectie of bestel het bed voor je kind direct online.

Zorgen dat je kind veilig kan slapen

Kinderen kunnen heel veel draaien in hun slaap. Zoveel dat ze zelfs uit hun bed kunnen vallen en dat is iets wat we natuurlijk willen voorkomen. Daarom zijn er in onze collectie ook kinderbedden met een valbeveiliging. Deze bedden hebben een hoge rand of spijlen en dit voorkomt dat je kind uit het bed valt en zich bezeert. Iedereen in heel het huis kan nu rustig slapen dankzij de bedden van Woonexpress.

Slapen in een complete kinderkamer

Met alleen een bed is een kinderkamer natuurlijk nog niet af. Vaak spelen kinderen ook op hun kamer. Daarom heeft Woonexpress nog veel meer aanbod dan alleen kinderbedden. Denk bijvoorbeeld aan opberglades waar kinderen heel handig hun speelgoed in op kunnen bergen of een nachtkastje om een leuk nachtlampje op neer te zetten en bijvoorbeeld een boek op te leggen. Met alle accessoires en meubels van Woonexpress kun je een kamer helemaal omtoveren tot een echte kinderkamer.

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier