>
 • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

 • GRATIS bezorging vanaf € 50

 • Veillig achteraf betalen

8.8/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: info@woonexpress.nl.

Een aankoop in één van onze woonwinkels

Een keuze in één van onze woonwinkels is zo gemaakt. Maar hoe krijg je die mooie nieuwe bank, kast of boxspring thuis? Nou gewoon, via onze eigen bezorgservice! En als je van gemak houdt, laat je meteen alles uitpakken en op zijn plek zetten. Zo kun je direct genieten van je nieuwe meubelen!

 • Drempellevering kleinmeubelen = 49,95
 • Drempellevering grootmeubelen = 79,-
 • Express Service voor eettafels, banken, eetkamerstoelen/-bank = 119,-
  Leveren, uitpakken, monteren, op de juiste plaats zetten en afval retour.
 • Montage Service voor boxsprings = zonder motor 159,- / met motor 229,-
 • Montage Service voor kasten met een waarde hoger dan 750,-  = 149 per strekkende meter + 119,- Express Service

Een online aankoop

Wanneer je online een bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten thuisbezorgen. 

 • Kleine producten worden met een pakketdienst verzonden. Je ontvangt bericht zodra je bestelling ons magazijn verlaat waarna je deze m.b.v. een Track & Trace code kunt volgen. Ben je niet thuis? De pakketdienst biedt de order op een later moment nog eens aan of levert het, indien mogelijk, bij de buren af.
   
 • Meubelen zoals kasten, tafels en banken worden met onze eigen bezorgdienst geleverd. Zodra je bestelling gereed staat, ontvang je een e-mail om zelf online een bezorgafspraak in te plannen. Vanaf 2 dagen voor de bezorgdatum kun je via de orderstatus zien op welk dagdeel de levering plaatsvindt, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Ben je onverhoopt toch niet thuis wanneer onze bezorgdienst de order aanbiedt? Dan wordt er en nieuwe leverafspraak ingepland en in rekening gebracht.

Jazeker.

Neem hiervoor contact op met onze verkoopbinnendienst. Zij zullen voor jouw de order maken zodat je het 5 dagen per week kan afhalen in ons centraal afhaalmagazijn te Waalwijk.

Adres afhaalmagazijn Woonexpress:
Biesbosweg 4, 5145 PZ, Waalwijk

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 07:00 - 16:00 uur
             

In de winkelwagen worden de bezorgkosten automatisch berekend.
Afhankelijk van het gewicht, afmeting en bezorgmethode, variëren de bezorgkosten tussen de €7,95 en de €79,- voor de gehele order.

Hou je van gemak? Laat het door ons bezorgde artikel direct in elkaar zetten.

 • Express Service voor eettafels, banken, eetkamerstoelen/-bank = 199,-
  Leveren, uitpakken, monteren, op de juiste plaats zetten en afval retour.
 • Montage Service voor boxsprings = zonder motor 69,5 / met motor 139
 • Montage Service voor kasten met een waarde hoger dan 750,- = 149,- per strekkende meter + 119,- Express Service

Wens je van deze aanvullende service gebruik te maken? Neem dan contact op met 0416 - 539797

Deze bezorgtarieven zijn van toepassing op online aankopen bij Woonexpress en gelden voor heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Wanneer je buiten Nederland een bestelling wil laten bezorgen, neem dan contact op met de klantenservice. Voor bezorging op de Waddeneilanden anders dan met een pakketdienst, wordt € 50,- extra in rekening gebracht. Wil je je bestelling hier graag bezorgd hebben en kan deze niet met een pakketdienst worden verzonden, dan neemt onze klantenservice hierover contact met je op.

Het kan zijn dat je jouw aankoop nog niet op het afgesproken tijdstip wil ontvangen. Geen probleem. In dat geval nemen wij jouw aankoop twee weken gratis voor je in opslag. Na deze termijn rekenen wij een bijdrage in de opslagkosten van 100 euro per maand. De enige voorwaarde is dat je het volledige orderbedrag van te voren aan ons hebt overgemaakt.

Ja, online bestellingen kunnen in heel Nederland worden thuisbezorgd, óók op de Waddeneilanden. Voor het bezorgen van bestellingen op de Waddeneilanden die niet met een pakketdienst kunnen worden verstuurd, worden wel extra kosten ter hoogte van € 50,- gerekend. Wanneer dit van toepassing is, neemt onze klantenservice hierover contact met je op zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Woonexpress bezorgt standaard alleen in Nederland en Nederlandstalig Belgie. Wanneer je hier niet woonachtig bent, kun je online dan ook alleen kiezen voor de optie ‘afhalen in een winkel’. Wil je je bestelling toch bezorgd hebben in het buitenland? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0416-539000 of via webshop@woonexpress.nl.

De meeste producten kunnen we al binnen één week uit voorraad bezorgen. Kleine producten zoals zoals sierkussens, verlichting en plaids die vóór 15.00 uur worden besteld, kunnen vaak al de volgende werkdag worden bezorgd.

Grote meubelen zoals kasten, tafels en banken worden met onze eigen bezorgdienst op afspraak geleverd. Zodra je bestelling gereed staat, ontvang je een email om zelf online een bezorgafspraak in te plannen. Vanaf 2 dagen voor de bezorgdatum kun je via de orderstatus zien op welk dagdeel de levering plaatsvindt, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. In de online omgeving 'orderstatus' (rechtsbovenaan te vinden in onze webshop) kun je inloggen met jouw ordernummer en bijbehorende pincode. Deze heb je via de mail ontvangen.

 

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging met alle informatie over jouw bestelling.

Wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je van ons een 'Track & Trace code', daarmee kun je de status van jouw bestelling precies volgen.

Heb je na 4 dagen na het plaatsen van jouw bestelling nog geen Track & Trace code ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wanneer je bezorgafspraak met onze eigen bezorgservice onverhoopt niet door kan gaan, kun je deze tot 3 werkdagen voor bezorging kosteloos verzetten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. dit kan middels het telefoonnummer van de klantenservice: 0416-539000 optie 2. Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 of via de mail op info@woonexpress.nl.

Wanneer je online bestelling met onze eigen bezorgservice wordt geleverd, vragen we je rekening te houden met het volgende:

 • Zorg dat er op de afgesproken bezorgdag en dagdeel iemand thuis is. Indien onze bezorgers niemand thuis treffen, wordt een bedrag van € 99,- aan extra vracht- en administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedrag moet voldaan zijn voordat de levering opnieuw plaats kan vinden.

 • Let bij aankoop van grotere artikelen goed op of deze goederen wel door bijvoorbeeld de deur of het trapgat passen. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden ter plekke niet naar binnen kunnen worden gebracht. Indien dit het geval is, zijn we genoodzaakt de volledige kosten voor een verhuislift, tweede rit en extra werktijd van de bezorgers door te berekenen. De kosten van het inhuren van een verhuislift bedragen € 249,-. Mocht de woning zich op de vierde etage of hoger bevinden en is er geen lift aanwezig worden er extra kosten ter hoogte van € 29,50 gerekend (Dit moet altijd in overleg met de planning of het mogelijk is). Mocht je twijfelen over een beperkte doorgang, neem dan contact met ons op via klantenservice: 0416-539000 optie 2. op werkdagen  tussen 09:00 - 17:00. We nemen dan graag samen je woonsituatie en de mogelijkheden door.

 • Indien het bezorgadres moeilijk bereikbaar is of het een adres betreft in een nieuwbouwwijk dat nog niet op de plattegrond is vermeld, verzoeken we je dit aan te geven op het e-mailadres info@woonexpress.nl.

 • Zorg ervoor dat alle obstakels die het naar binnen of naar boven brengen van artikelen kunnen bemoeilijken, zijn verwijderd. Denk hierbij aan kastjes, schilderijen, lampen of andere voorwerpen die aan de muur zijn bevestigd. Dek parket, laminaat of lichte vloerbedekking goed af met plastic of karton. Woonexpress kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor evt. schade aan hierboven vermelde zaken.

 • Onze bezorgers bezorgen je aankoop netjes tot over de eerste drempel van je woning. Zij kunnen en mogen de meubelen helaas niet uitpakken, monteren en plaatsen. Tevens nemen de bezorgers geen oude meubelen en/of verpakkingen mee retour. We adviseren je hier rekening mee te houden. Dit alles kunnen we uiteraard wel voor je verzorgen, zie hiervoor de Express Service Meubelen.

Met de Express service van Woonexpress bieden we je dé oplossing wanneer je zelf je aankopen niet kunt monteren of je hier geen zin in of tijd voor hebt.
Met deze service bieden we je het volgende aan:

 • Leveren, uitpakken, monteren, op de juiste plaats zetten en afval retour meenemen van eettafels, banken, eetkamerstoelen/-bank = € 119
 • Monteren van boxsprings = zonder motor € 159 met motor € 229
 • Monteren van kasten met een waarde hoger dan € 750 = € 149 per strekkende meter

Deze services zijn momenteel nog niet online af te sluiten. Heb je online meubelen besteld of wil je deze bestellen en wil je gebruik maken van deze Express Service? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs of via webshop@woonexpress.nl.

Wil je je bestelling onverhoopt annuleren? Dit kan door een e-mail te sturen naar info@woonexpress.nl. Vermeld hierbij altijd je ordernummer zodat we je snel kunnen helpen. Dit geldt zowel voor bestellingen die in de winkel zijn geplaatst als online bestellingen via woonexpress.nl.  Wil je een deel van je bestelling annuleren? Vermeld er dan ook duidelijk bij om welk(e) artikel(en) het gaat.

Bestellingen via de website kun je kosteloos annuleren zolang deze nog niet zijn verzonden of ingepland voor bezorging. 

Bestellingen via de winkel kun je kosteloos annuleren wanneer je dit doet binnen 5 werkdagen na het moment van bestellen, met uitzondering van artikelen die speciaal naar jouw wens besteld zijn en/of op maat worden gemaakt. Hieronder valt bijvoorbeeld een bank, fauteuil of boxspring in een andere uitvoering of stof dan in de winkel staat en op maat gemaakte gordijnen. Bij een annulering na de termijn van 5 werkdagen worden annuleringskosten in rekening gebracht ten bedrage van 30% van het aankoopbedrag tot 50% van de aankoop als je al geïnformeerd bent dat de levering kan plaatsvinden.

Ben je onverhoopt niet tevreden over een product dat je hebt gekocht in één van onze woonwinkels? Dan kun je dit binnen 14 dagen na aankoop retourneren of ruilen. 

Producten die met onze eigen bezorgdienst zijn geleverd, komen we ook weer zelf ophalen. Hier maken we samen een ophaalafspraak voor. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Neem voor het maken van een ophaalafspraak contact op met onze klantenservice via info@woonexpress.nl. Vermeld hierbij altijd het ordernummer en het product waar het om gaat zodat we je snel kunnen helpen. 

Wanneer je een product wilt retourneren is het van belang dat het artikel in de originele staat is. Heeft het product gebruikssporen of is het beschadigd door gebruik? Dan kunnen hiervoor kosten ter hoogte van de waardevermindering in rekening gebracht worden. Het product mag wel uitgepakt zijn om te beoordelen of het naar wens is en of het niet beschadigd is. Op basis van de Algemene Thuiswinkel Voorwaarden kunnen artikelen zoals kussen en dekbedden om hygiënische redenen niet worden geretourneerd, mits de verzegeling niet is verbroken.

Online gekochte artikelen kunnen niet geretourneerd worden in onze winkels. 

Ben je onverhoopt niet tevreden over een product? Dan kun je je aankoop binnen 14 dagen na de dag van ontvangst herroepen, deze producten dien je binnen 14 dagen na herroepen terug te sturen. Slechts de rechtstreekse kosten welke je maakt om het product te retourneren komen voor eigen rekening. 

Producten die met een pakketdienst zoals PostNL zijn bezorgd, kun je op eigen kosten naar ons terugsturen. 
Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, kun je onderstaande stappen volgen: 

 • Vul het retourformulier in dat bij je bestelling hebt ontvangen. Dit retourformulier kun je ook hier downloaden.
 • Indien redelijkerwijs mogelijk, verpak het product / de producten die je wilt retourneren in de oorspronklijke verpakking zoals je je bestelling ook hebt ontvangen.
 • Voeg het ingevulde retourformulier toe en sluit het pakket zorgvuldig.
 • Verstuur het pakket naar Woonexpress, Havenweg 5, 5145 NJ Waalwijk.

Tip: wanneer je artikelen hebt ontvangen in een verzenddoos, maak de verzenddoos dan voorzichtig open zodat je deze weer kunt gebruiken om het artikel in terug te sturen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Producten die met onze eigen bezorgdienst zijn geleverd, komen we bij voorkeur ook weer zelf ophalen. Voor kleinmeubelen geldt hiervoor een tarief van €49,95 en voor grootmeubelen een tarief van €79. Hier maken we samen een ophaalafspraak voor. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@woonexpress.nl. Vermeld hierbij altijd het ordernummer en het product waar het om gaat zodat we je snel kunnen helpen. 

Wanneer je een product wilt retourneren is het van belang dat het artikel in de originele staat is. Heeft het product gebruikssporen of is het beschadigd door gebruik? Dan kunnen hiervoor kosten ter hoogte van de waardevermindering in rekening gebracht worden. Het product mag wel uitgepakt zijn om te beoordelen of het naar wens is en of het niet beschadigd is. Op basis van de Algemene Thuiswinkel Voorwaarden kunnen artikelen zoals kussen en dekbedden om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Dergelijke producten kunnen enkel niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Online gekochte artikelen kunnen niet geretourneerd worden in onze winkels. 

Terugbetaling

De terugbetaling maken wij altijd zo snel mogelijk in orde, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen retour hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden.We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke aankoop hebt betaald, tenzij uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bij Woonexpress krijg je 2 jaar garantie op fabricagefouten. De door ons aangeboden fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product. Met de garantie laten we zien dat we achter onze producten staan ten aanzien van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis mocht zijn met een product. Het enige dat we vragen, is dat je de kassabon bewaart, de onderhoudsadviezen opvolgt en dat wij in de gelegenheid worden gesteld om het product te inspecteren. Om aanspraak te kunnen maken op garantie voor de producten van Woonexpress is het van belang dat er wordt voldaan aan de garantievoorwaarden. De garantievoorwaarden lees je hieronder.

 • Woonexpress garandeert dat een artikel bij normaal huishoudelijk gebruik en juiste montage niet meer dan normale slijtage vertoont.
 • De garantie is geldig vanaf de leverdatum van de eerste aankoop. Op de garantie kan alleen aanspraak worden gemaakt op vertoon van een geldig aankoopbewijs.
 • Woonexpress behoudt zich het recht voor artikelen die in haar assortiment zijn opgenomen, of onderdelen daarvan, te wijzigen of uit het assortiment te nemen. De klant kan in het voorkomende geval aanspraak maken op vervanging door een soortgelijk artikel uit dezelfde prijscategorie. Indien dit niet (meer) mogelijk is dan krijgt de klant zijn aankoopbedrag terug.
 • Buiten de garantie vallen gebreken aan artikelen, die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage, of door enige van buitenaf komende oorzaak. Bij gebruik dat in redelijkheid niet als "normaal gebruik" kan gelden, kan ook geen beroep op de garantie worden gedaan.
 • De garantie is niet van toepassing wanneer een artikel zelf is geverfd of verzaagd, schade door stoten, krassen, inwerking van vocht, onjuist gebruik, verkeerde reinigingsmethodes of nalatig onderhoud.
 • Buiten de garantie vallen producteigenschappen van artikelen zoals verkleuring van stof, leer of hout en plooivorming in stof of leder zoals beschreven in de onderhoudsvoorschriften van Woonexpress (verkrijgbaar in onze vestigingen).
 • Geen recht op garantie bestaat, indien het artikel verkeerd of onzorgvuldig is gebruikt of gemonteerd, of indien zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Woonexpress enige (herstel)werkzaamheden of wijzigingen aan het artikel zijn verricht c.q. aangebracht. Tenzij deze werkzaamheden of wijzigingen inherent zijn aan het in gebruik nemen van het artikel.
 • Buiten de garantie vallen zelf veroorzaakte transportschade of schade ontstaan door het onzorgvuldig openen van de verpakking.
 • Showmodellen en artikelen uit de koopjeshoek die zijn gekocht in één van onze winkels vallen niet onder de aanvullende garantie.
 • Wanneer je van de garantie gebruik wilt maken, dient dit schriftelijk te worden gemeld bij Woonexpress of persoonlijk bij de servicebalie. De garantiebepalingen en koopprijzen die op het moment van aankoop gelden, worden bij verrekening gehanteerd.
 • Indien de klant een beroep doet op een door Woonexpress gegeven garantie, dient de klant Woonexpress gedurende een periode van 8 weken na ontvangst van het beroep op garantie, in staat te stellen het desbetreffende artikel te onderzoeken op het kantoor van de betreffende vestiging van Woonexpress.

Mocht bij het openen van de verpakking blijken dat het product is beschadigd, dan kun je met het product teruggaan naar de klantenservice in de winkel. Vergeet niet de kassabon mee te nemen. Helaas kan een aankoop niet worden teruggebracht als het product beschadigd is geraakt na het verlaten van onze woonwinkel. Informeer bij de klantenservice als je twijfelt.

Heb je online een bestelling geplaatst en is deze bij ontvangst beschadigd? Dit kun je melden via info@woonexpress.nl. Onze klantenservice doet hun uiterste best om met een geschikte oplossing te komen.

 

 

Mocht je onverhoopt een klacht hebben over een artikel of de dienstverlening van Woonexpress dan horen wij dit graag. Zo kunnen we je klacht zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Klachten kunnen bij de klantenservice balie in één van de 9 Woonexpress winkels kenbaar worden gemaakt. Ook kun je ons contactformulier invullen of een mail sturen naar info@woonexpress.nl. Vermeld in deze mail altijd je contactgegevens en je ordernummer of het nummer op je kassabon. Zo kunnen we je snel helpen. Binnen 5 werkdagen mag je een inhoudelijke reactie verwachten op je klacht.

Voor aankopen via de webshop vind je meer informatie over de klachten en geschillen regeling van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie (www.sgc.nl). Tevens kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

We informeren je graag over pilling?

Video wordt geladen...

We informeren je graag over plooivorming?

Video wordt geladen...

Wanneer je precies weet welk product je zoekt, kun je in de zoekbalk boven aan de website zoeken op productnaam of het artikelnummer ingeven. Wanneer je niet precies weet wat je zoekt of je bent je aan het oriënteren, dan kun je de zoekbalk ook gebruiken om te zoeken naar een bepaald product, bijvoorbeeld ‘stoel’, ‘kast’, ‘boxspring’ of ‘vaas’. De resultaten worden direct getoond en kun je verfijnen op bijvoorbeeld soort artikel, kleur of prijs. 

Ook kun je een artikel zoeken via het menu –> collectie. Vervolgens kun je een productcategorie kiezen en in veel gevallen ook nog een subcategorie. Binnen het productaanbod kun je je selectie nog verder verfijnen m.b.v. verschillende filteropties. Deze vind je links van het productaanbod. Zo kun je selecteren op soort product, materiaal, prijs, kleur en afmeting.

Wil je meer weten over het product? Klik dan op de foto. Vervolgens kom je op de productpagina met uitgebreide productinformatie en foto’s van het product die hier ook vergroot kunnen worden. Alle vermelde verkoopprijzen op Woonexpress.nl zijn inclusief BTW.

Heb je het product van jouw keuze gevonden? Klik dan op de button ‘plaats in winkelwagen’ om het te bestellen. 

Wanneer je bij een product op ‘plaats in winkelwagen’ hebt geklikt, krijg je een pop-up te zien met 'verder winkelen' en 'naar winkelwagen'.

Wil je nog verder winkelen? Klik dan in de winkelwagen op ‘verder winkelen’. Tijdens het winkelen op woonexpress.nl, is rechtsboven aan de site de winkelwagen altijd zichtbaar. Wanneer je hier op klinkt, krijg je in een klein schermpje alle artikelen te zien die op dat moment in je winkelwagen zitten. Van hieruit kun je direct 'naar bestellen' of eerst je complete winkelwagen bekijken.

In de winkelwagen zie je een overzicht van de artikelen je hebt uitgekozen. Je kunt hier:

 • De aantallen van de producten veranderen.
 • Artikelen geheel uit je winkelwagen verwijderen.
 • Je verzendwijze kiezen - gratis afhalen in één van onze winkels of thuisbezorgen. De bezorgkosten die hier getoond worden zijn specifiek voor de artikelen die op dat moment in je winkelwagen zitten. 
 • Een actiecode ingeven wanneer je deze in je bezit hebt.

Klik vervolgens op de button ‘naar bestellen’ om je bestelling te plaatsen.

 

Wanneer je klaar bent met winkelen, klik je in de winkelwagen op ‘vul je gegevens in’. Alle stappen die doorlopen moeten worden om je bestelling te plaatsen, staan hier overzichtelijk in 1 scherm weergegeven.

 1. Bezorgadres: Vul hier je gegevens in.
 2. Verzendmethode: Je kunt hier kiezen uit gratis afhalen in één van onze winkels of thuisbezorging. De bezorgkosten van je bestelling staan hier vermeld. Bij afhalen in de winkel kun je kiezen om het volledige bedrag direct te betalen of een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen. 

Klik vervolgens op 'volgende om naar de stap 2 'betaalmethode' te gaan. Hier zie je aan de rechterzijde een overzicht van je bestelling. Aan de linkerkant kun je de volgende zaken invullen:

 1. Factuuradres. Als je een ander adres dan het bezorgadres wilt opgeven als factuuradres, verwijder dan hier het vinkje en vul de juiste gegevens in. 
 2. Betaalmethode: Kies hier je betaalwijze. 

Klik op de button ‘plaats bestelling’. De bestelling is nu definitief geplaatst en je wordt eventueel doorgelinkt naar de betaalomgeving van de gekozen betaalmethode om de betaling te voldoen.

Je hebt bij Woonexpress.nl de keuze uit verschillende betaalmethodes. Alle betaalgegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.

 • iDEAL - Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in de vertrouwde internetomgeving van je eigen bank. Dit is de meest gekozen betaalmethode.

 • Creditcard – Op de webshop kun je betalen zowel met Visa als met Mastercard betalen. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, wordt dit pas belast na levering van de producten. In de winkels geldt deze betaalmethode niet.

 • Webshop Giftcard – Woonexpress.nl is acceptant van de Webshop Giftcard. Heb je meer tegoed dan je besteedt? Dan blijft het resterende tegoed gewoon op je kaart staan. Wanneer het saldo van je Webshop Giftcard niet toereikend is om je gehele bestelling mee te voldoen, kun je voor het resterende bedrag een keuze maken uit één van onze andere betaalmogelijkheden.
   
 • Riverty – Op de webshop kun je veilig achteraf betalen met Riverty. De betaling verricht je direct aan Riverty binnen 14 dagen na de levering van de goederen.

Online kun je gebruik maken van de VVV Giftcard, Webshop Giftcard of de Postcode Loterij Cadeaukaart.
De Woonexpress Cadeaucheque kun je online niet direct inleveren. Wel helpen we je graag op een andere manier, namelijk: 

 1. Plaats je order op www.woonexpress.nl
 2. Stuur je Woonexpress Cadeaucheque aangetekend of op eigen risico naar Havenweg 30, 5145 NJ t.a.v. Boekhouding Woonexpress
 3. Stop een begeleidend schrijven in de enveloppe met hierop naam, ordernummer en IBAN nummer.
 4. Wij storten binnen enkele werkdagen het bedrag van je Woonexpress Cadeaucheque retour.

De Cadeaucheques kun je online bestellen en zijn onbeperkt geldig. Leuk om cadeau te geven! 

Een Postcode Loterij Cadeaukaart, VVV Giftcard, Huis & Tuin Cadeaukaart of Webshop Giftcard kan je online inleveren bij www.woonexpress.nl.

Goed om te weten voor het inleveren van een cadeaukaart op onze webshop:
Sinds 30 juni 2020 geldt er een maximum waarde van 50,- per transactie welke middels een cadeaukaart ingeleverd mag worden. Dit vanwege de Europese anti-witwasregels welke in de Nederlandse wet verankerd zijn. Is de waarde van je cadeaukaart hoger dan 50,-? Probeer de order dan in delen af te rekenen, indien mogelijk.  

Fysieke Woonexpress Cadeaubonnen en VVV Cadeaubonnen kunnen alleen in de negen Woonexpress winkels worden ingeleverd

Om de Postcode Loterij Cadeaukaart, VVV Giftcard, Huis & Tuin Cadeaukaart of Webshop Giftcard online in te leveren, kies je in het bestelproces die volgt na de winkelwagen bij de stap betaalmethodes voor cadeaukaarten en vervolgens voor de optie cadeaukaart. Vervolg de stappen tot je op de betaalomgeving komt, voer het kaartnummer en veiligheidscode in en de korting wordt verwerkt.

Heb je een kortingscode, dan kan je in de winkelwagen klikken op 'Code invoeren' om de code in te voeren. Sommige kortingscodes zijn slechts één dag geldig, dit staat er altijd uitdrukkelijk bij. Woonexpress kan geen nieuwe kortingscodes verstrekken, het betreft altijd een eenmalige aanbieding.

Ja, alle prijzen op woonexpress.nl zijn inclusief BTW.

Wanneer je online een bestelling plaatst, staat in de winkelwagen bij het subtotaal van je bestelling de BTW wel uitgesplitst vermeld. Vervolgens wordt dit weer bij elkaar opgeteld. Het totaal bedrag verandert hier uiteraard niet door. 

Wanneer je betaling gelukt is en de bestelling goed bij ons is aangekomen, ontvang je altijd binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Heb je geen mail ontvangen, controleer dan of deze misschien in je ongewenste mail terecht is gekomen. Kun je de bevestiging ook daar niet terugvinden, neem dan contact met op met onze klantenservice.

De algemene voorwaarden van Woonexpress zijn te vinden op de pagina: verkoopvoorwaarden.

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

 • Winkels

In onze woonwarenhuizen kun je niet alleen terecht voor alles voor alle kamers van je huis, maar uiteraard ook met al je vragen! Bekijk het overzicht van onze Woonexpress winkels, openingstijden en route-informatie.

 • E-mail

Wanneer je via de mail contact met ons op wilt nemen, kan dat door ons contactformulier in te vullen. Ook kun je een mail sturen naar info@woonexpress.nl. Vermeld in deze mail je contactgegevens en en je ordernummer of het nummer op je kassabon.

 • Telefonisch

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 uur telefonisch te bereiken op  0416 - 53 90 00 (optie 2). Buiten deze tijden zijn wij per e-mail bereikbaar. 

 • Verkoopbinnendienst

Wist je dat we ook een afdeling verkoopbinnendienst hebben? Team Woonexpress biedt persoonlijk advies en is bereikbaar via 0416-539 000 (optie 1) of via de chat

 

 • Bedrijfsgegevens

Woonexpress B.V
Havenweg 30
5145 NJ Waalwijk
KvK-nummer: 18074439
BTW-nummer: NL8125.98.003.B01

Rekeningnummer (IBAN): NL28 RABO 0103 8515 34
BIC code: RABONL2U