MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Welk merk is jouw favoriet?

Ben jij op zoek naar producten van een specifiek merk? Hieronder hebben voor jouw op een rij gezet welke topmerken je bij Woonexpress vind. Klik op het merk, bekijk direct de bijbehorende producten en bestel eenvoudig online.


BK

BK

BK is een eerlijk Nederlands kookmerk, gekend door de hoge kwaliteit in combinatie met gebruiksgemak en schitterend design. BK heeft voor elke type kok verschillende producten. Bekijk alle BK producten en vind de producten die bij jouw passen.

Meer over BK
Brabantia

Brabantia

Dit geliefde designmerk biedt praktische en stijlvolle spullen. De verrassende ontwerpen maken het huishouden prettiger! Voor mooie maar handige oplossingen in het huishouden bekijk je direct ons assortiment van Brabantia.

Meer over Brabantia
Curver

Curver

Curver is vooral bekend van de diverse kunststof huishoudelijke producten en is niet voor niets specialist op dit gebied. Van stijlvolle opbergers tot handige hulpjes in het huishouden. Voor welke Curver producten kies jij?

Meer over Curver
Tefal

Tefal

Tefal maakt vindingrijke producten die je dagelijkse bezigheden, zoals koken, makkelijker maken. Naast gebruiksgemak is ook het design belangrijk. Bekijk welke Tefal pannen passen bij jouw leven en huishouden.

Meer over Tefal
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier