>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

Light & Living

Een woonwereld vol inspiratie! Dat is waar Light & Living al ruim 40 jaar garant voor staat. Je vindt deze on trend collectie van prachtige dierenlampen, mooie vazen, bijzettafels, hanglampen en ga zo maar door bij Woonexpress. Alle Light en Living producten kenmerken zich doordat ze trending, betaalbaar en hoogwaardig zijn. Shop Light & Living woonaccessoires om je huis perfect af te stylen!

Producten 337 t/m 348 van de 348
Producten 337 t/m 348 van de 348

Light & Living kopen

Woonexpress maakt gebruik van de onuitputtelijke bron van woonaccessoires, verlichting en kleinmeubelen van Light and Living. Shop de prachtige velvet poefs, bijzettafels, vazen en lampen in één van onze winkels of lekker vanuit je luie stoel online. En blijf regelmatig de collectie even checken, want onze Light en Living selectie is altijd vernieuwend en on-the-move!

Mix van woonaccessoires en kleinmeubelen

“A world of inspiration” is de slogan van het Nederlandse merk Light & Living. En die woorden omschrijven absoluut hun prachtige collectie. Een mix van verlichting, woonaccessoires en kleinmeubelen om hebberig van te worden. De collectie is altijd trending met op dit moment veel velvets, prachtig gekleurd glas en aardewerk en goud metaal.

Light & Living lampen

Bij Woonexpress hebben we een ruime keus in prachtige Light en Living hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Ook zijn er losse Light en Living lampenvoeten en kappen. Je kunt zelf een mooie mix van lampen combineren, bijvoorbeeld gebaseerd op materiaal zoals glas of kleur zoals goud. Of je kunt lampen uit een lampenserie kopen, bijvoorbeeld de populaire Rakel lampen.

Dierenlampen

Voor een wilderige en speelse look in een trendy interieur mag een leuke dierenlamp niet ontbreken. En bij Woonexpress hebben we een grote collectie van deze leuke dieren. Bijvoorbeeld de bekende giraf lampen en de apen lampen, maar ook de olifant, slang en nog veel meer vind je bij ons. Vergeet bij het aanschaffen van je hippe lamp het uitkiezen van een lichtbron niet.