>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Top Deals: nu tot 50% korting!

Shop onze Top Deals. Nu met kortingen tot 50%!

Woonexpress Makeovers met Shelly Sterk

Een nieuw interieur hoeft niet veel te kosten vinden we bij Woonexpress. In Express Makeovers met Shelly Sterk verrast de presentatrice en DIY-queen kandidaten met een waanzinnige makeover. In deze nieuwe serie laat Shelly zien hoe je met slimme keuzes je interieur een stijlvolle makeover kunt geven, zelfs met een klein budget! Van trendy kussens tot tijdloze meubelstukken, Woonexpress heeft alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren tot een droompaleis. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw droominterieur realiteit kunt maken!

Aflevering 4: Barbara's slaapkamer krijgt een make-over!

Lekker tot rust komen in een knusse, luxe suite. In deze aflevering pakt Shelly de slaapkamer van Barbara aan, die is opgegeven door haar man. Ontdek hoe Shelly met warme tinten op de muur en onze luxe items een ware droomplek voor ze creëert.

Aflevering 3: Thijs en Jacqueline krijgen een woonkamer make-over!

Een huis wordt een thuis in de derde aflevering van Express Make-overs met Shelly Sterk. Shelly tovert de woonkamer van Thijs en Jacqueline om tot een knus paleis met de meubels en sfeermakers van Woonexpress. Een transformatie vol inspiratie, mis het niet!

Aflevering 2: Steven's woonkamer krijgt een make-over!

Een bijzonder combi: retro chic met een stoer randje! Vandaag geven we de woonkamer van Steven een make-over. Hij is opgegeven door zijn vrienden die vinden dat zijn interieur wel een vrouwelijke touch kan gebruiken. Benieuwd hoe Shelly dat aanpakt?

Aflevering 1: Feline krijgt de Slaapkamer van haar dromen!

Een droom komt tot leven! In de kick-off van Express Makeovers met Shelly Sterk verrassen we Feline met een te gekke makeover van haar slaapkamer. Het resultaat? Een unieke, trendy kamer vol met gave items van Woonexpress!