MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

bedden - Populaire Categorieen

Bedden in alle uitvoeringen

Bedden heb je in vele soorten en maten. Om te zorgen dat u voldoende keuze hebt heeft Woonexpress een uitgebreide collectie bedden. Als je een nieuw bed wilt kopen, is het belangrijk na te gaan welk type bed er nu goed bij jou kamer past. Maar er is natuurlijk meer dan alleen het uiterlijk van de bedden. Woonexpress heeft een uitgebreide collectie matrassen zodat je bed niet alleen mooi in je interieur past maar ook nog eens comfortabel is. Voor de allerkleinste hebben we een collectie met kinderbedden. Ook leuk voor u kind is onze collectie met hoogslapers waar je eventueel ook een bureau onder kunt plaatsen. Voor u eigen kamer hebben we ook tweepersoonbedden in vrijwel alle gangbare maten en stijlen. En bent u op zoek naar een logeerbed voor de logeerkamer? Dan heeft Woonexpress ook handige opklapbare bedden in de collectie. Zo kunt u het bed eenvoudig opbergen wanneer u geen logee hebt. Dat is nog eens efficiënt met ruimte omgaan! Of wacht dacht u van een twijfelaar voor de logeerkamer? U merkt het al, bij Woonexpress is er veel mogelijk op het gebied van slapen.

Bedden online in verschillende afmetingen

Behalve dat er bedden zijn in verschillende stijlen, zijn ze er ook in diverse afmetingen. Welke afmeting je ook zoekt, Woonexpress heeft het! Als je de online bedden wil bezichtigen voordat je deze koopt, dan is dat mogelijk. Je kunt onze winkels bezoeken om uit de uitgebreide collectie bedden je keuze te maken. Onze slaapadviseurs laten je alle modellen zien en geven uitgebreid slaapadvies, zodat je het bed kiest dat het beste bij je past. . We hebben bedden in de volgende maten:

 • Bed 70x150
 • Bed 80x190
 • Bed 90x200
 • Bed 120x200
 • Bed 140x200
 • Bed 160x200
 • Bed 180x200
 • Zoek het bed uit dat het beste bij je interieur én je behoeften past. Wij verrassen je aangenaam met onze prijzen. De prijzen voor onze goedkope bedden starten al vanaf €79,95! Daar hoeft u dus niet voor wakker te liggen. Daarnaast zijn al onze bedden uit voorraad leverbaar.

  Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
  Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier