MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

boxsprings - Populaire Categorieen

Sorteer op
1/3
Sorteer op
1/3

Boxspring kopen bij Woonexpress

Een boxspring kopen? Bij Woonexpress kun je eenvoudig en snel een boxspring uitzoeken. Dus wil je een heerlijk comfortabel bed dat er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is een boxspring de perfecte oplossing. Kies een exemplaar uit onze collectie en wordt elke ochtend helemaal uitgerust wakker op een matras dat perfect is afgestemd op jouw lichaam. Een echte aanwinst voor de slaapkamer! Bij Woonexpress begrijpen we dat het oog ook wat wil. Daarom vind je bij ons de mooiste ontwerpen die pure luxe uitstralen, het echte hotel gevoel. Of je nu een industriële of juist romantische slaapkamer wil inrichten. Van een instapmodel tot een luxe elektrische editie, alles is mogelijk. Je kunt een complete boxspring kiezen met hoofdbord en topdekmatras of losse onderdelen bestellen. Stem je boxspring helemaal af op je eigen smaak door te variëren en experimenteren met bed accessoires zoals hockers, voetenbanken, (sier)kussens en plaids. Juist deze kleine details zijn sfeerbepalend. Voor al je mooiste dromen is er een boxspring!

Hoe kies je de beste boxspring?

We verkopen behalve tweepersoons ook eenpersoons boxsprings en alle overige maten die hier tussen vallen. Maar hoe weet je nu wat echt bij jou past?

  • Klik op de producten voor meer productinformatie. Dan lees je precies hoe jouw boxspring is samengesteld.
  • Bepaal of je zacht of juist wat steviger wil liggen. Kies vervolgens de boxspring en een topper die hieraan voldoen.
  • Kom voor advies naar één van onze warenhuizen: onze slaapexperts weten je bij twijfel het juiste advies te geven. Ook wanneer je last hebt van rugklachten of slaapproblemen!

Test en kies meteen jouw favoriete bed in één van onze winkels of beslis later en bestel online. In onze winkels en in de webshop kun je ook alle inspiratie opdoen om de rest van je slaapkamer leuk in te richten. Van kledingkast tot gordijnen en van vloerkleed tot spiegel. Het assortiment is compleet en al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier