MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

kinderbedden - Populaire Categorieen

Kinderen zijn speels dus kinderbedden ook

Kinderbedden vind je in het assortiment van Woonexpress in veel verschillende vormen. Van speelse bedden tot aan klassieke stijlen kinderbedden. Denk bij speelse bedden aan bedden die lijken op een hut of die verhoogd zijn. Heerlijk toch, als je kind ook het bed kan gebruiken als speelgoed. Het meeste plezier hebben ze dan met het bed. Een verhoogd bed kan ook heel leuk zijn, omdat het bed anders is dan een normale standaard hoogte. Voor de ultieme speelplek monteer je een glijbaan aan een halfhoog bed. Maak van kinderbedden een leuk speelobject voor je kinderen of kies een klassieke stijl als je graag rust in de kinderkamer wilt creëeren..

Belangrijkste: een goede nachtrust voor je kind

Naast het uiterlijk van het bed, is het natuurlijk net zo belangrijk dat het goed ligt en je kind er heerlijk in kan slapen. Door een goede nachtrust kan je kind groeien en zich goed ontwikkelen.Kies daarom samen het bed uit en als je zelf graag wilt dat het een klassiek bed wordt, laat je kind dan kiezen uit alle klassieke bedden die er zijn. Via de filters kun je eventueel hier een overzicht van maken.

Wil je zeker weten dat je kind een goede keuze maakt? Kom dan langs in een van onze winkels om alle bedden te bezichtigen. Naast ons assortiment kinderbedden heeft Woonexpress ook alle meubels om de hele kinderkamer compleet te maken. Heb je al een keuze kunnen maken? Bestel dan direct online.

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier