MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

ladekasten - Populaire Categorieen

Divers aanbod aan ladekasten

Ladekasten zijn fijn om je spullen in op te bergen en vaak is bovenop de kast ruimte om eventueel leuke spullen neer te zetten. Een ladekast heeft verschillende lades en is verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes. Dit zorgt ervoor dat je een model kunt kiezen dat past in de kamer. Als je een ladekast als kledingkast wilt gebruiken, dan kun je beter een grote model aanschaffen. Wil je een opbergkastje voor bijvoorbeeld papieren gebruiken? Dan is vaak een smal model met een aantal lades al voldoende. Kies de ladekast die past bij je doel en meet eventueel de ruimte op om zeker te weten dat de kast past op de juiste plek.

Creëer sfeer met je ladekast

Een ladekast heeft naast de extra opbergruimte ook nog een ander voordeel. Doordat je de ruimte bovenop kan benutten om hier fotolijstjes bijvoorbeeld op te plaatsen, hoef je geen gaten te boren in de muren. Ook maak je hierdoor direct een persoonlijk plekje in de kamer. Je kan zelfs voor nog meer sfeer kaarsen er bovenop plaatsen. Met de ladekasten van Woonexpress kun je direct meer sfeer creëren.

Welke stijl kies jij?

Ieder interieur is verschillend en daarom zijn onze ladekasten ook heel divers. Sommige lades hebben een kleurrijke voorkant waardoor de ladekast direct opvalt in de kamer en een authentieke uitstraling geeft. Wanneer je op zoek bent naar een rustigere stijl, dan kun je kiezen voor ladekasten in een neutrale kleur, zoals wit, grijs of zwart. Wil je graag dat de ladekast een warme uitstraling geeft? Schaf dan een ladekast aan in houtkleur. Deze past goed in ieder interieur en gaan niet vervelen. Door het grote assortiment kun jij een ladekast kiezen die past bij jouw interieur en voldoet aan al je wensen.

Wil je graag een model beter bekijken of even uitproberen? Kom dan in een van onze winkels alle ladekasten bekijken en uitproberen. Naast ladekasten heeft Woonexpress ook veel andere kasten in het assortiment. Al een model gevonden die je wilt aanschaffen? Bestel dan direct online.

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier