MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Bij Woonexpress vind je een uitgebreid assortiment standaard kledingkasten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Zit hier niet bij wat jij zoekt? Stel dan je eigen kledingkast helemaal zelf samen. Maak hieronder je keuze en creëer in een handomdraai jouw ideale kast op maat.


schuifdeurkast Goes

schuifdeurkast Goes

Met kledingkast Goes haal je een luxe schuifdeurkast van topkwaliteit in huis. In 5 stappen stel je in een handomdraai je ideale kledingkast samen. Je bepaalt alles zelf. De afmetingen van de kast en de kleur van de ombouw. De hoogwaardige schuifdeuren bestaan ieder uit 3 panelen. Deze zijn in diverse materialen en kleuren leverbaar. Welke combineer jij met elkaar?

Meer over schuifdeurkast Goes
draaideurkast Goes

draaideurkast Goes

Met draaideurkast GOES bouw je op eenvoudige wijze jouw ideale kledingkast op maat. Van een smalle draaideurkast tot een complete kastenwand, je kunt alle kanten op. De kastelementen zijn ook zonder deuren te plaatsen, hierdoor is deze Goes kast dé opbergoplossing voor je slaapkamer, kinderkamer of berging. Je kunt je kast uitbreiden op elk gewenst moment en er zelfs een complete inloopkast mee creëren!

Meer over draaideurkast Goes
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier