MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Stel je ideale kledingkast zelf samen!

Met de Goes haal je een draaideurkast van topkwaliteit in huis. In 5 stappen stel je in een handomdraai je ideale kledingkast samen. Doordat je met de Goes elementen je eigen kast kunt bouwen en een ruime keuze hebt uit diverse kleuren, past deze kast in iedere slaapkamer. Het concept is simpel: bepaal de afmeting en hoogte, kies de kleur van de ombouw, de deuren en lades, de greep en voeg de gewenste accessoires toe.

Meer weten? Lees verder in de GOES kieswijzer, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale kledingkast samen te stellen!

Stap 1 opstelling
Kledingkast Goes met draaideuren stel je de opsteling samen die jij wilt! Er zijn diverse standaard opstellingen beschikbaar, maar met de elementen van 50 cm en 100 cm breed kun je ook een hele kastenwand bouwen!

Stap 2 ombouw
De ombouw is leverbaar in verschillende kleuren zodat je de kast kunt combineren in ieder interieur. De binnenzijde heeft altijd een luxe zilvergrijze afwerking.

Stap 3 deur & lades
Alle Goes draaideuren zijn 50 cm breed en leverbaar in verschillende kleuren. Ook kun je kiezen voor een deur met spiegel of een deur in combinatie met lades eronder.

Stap 4 greep
Voor de afwerking van de kast heb je de keuze uit 4 verschillende soorten grepen.

Stap 5 accessoires
Voor de ideale inrichting van je Goes kledingkast heb je de keuze uit vele bijpassende kastaccessoires Waalwijk zoals ladeblokken, legplanken, roedes, verlichting en een kastindeling.

Beschikbaarheid en levertijd
Diverse Goes kasten zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk hier het actuele aanbod. Stel je jouw ideale linnenkast liever helemaal zelf samen? Dan bedraagt de levertijd 4 weken. Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale kledingkast samen te stellen!

draaideurkast Goes - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier