MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Stel je ideale kledingkast zelf samen!

Met kledingkast Goes haal je een luxe schuifdeurkast van topkwaliteit in huis. In 5 stappen stel je in een handomdraai je ideale kledingkast samen. Door de ruime keuze uit afmetingen, materialen en kleuren, past deze kast Goes in ieder interieur. Het concept is simpel: bepaal de afmeting, kies de kleur van de ombouw, de deurpanelen en de greeplijst en voeg de gewenste accessoires toe.

Meer weten? Lees verder in de GOES kieswijzer, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale kledingkast samen te stellen!

Stap 1 afmeting
Kledingkast Goes is leverbaar in 4 breedtes: 150, 200, 250 en 300 cm. Daarnaast kun je kiezen uit 2 hoogtes: 216 en 236 cm. De kast is altijd 68 cm diep. Ieder compartiment is standaard voorzien van een roede en een legplank.

Stap 2 ombouw
De ombouw is leverbaar in vele kleuren zodat je de kast kunt combineren in ieder interieur. De binnenzijde heeft altijd een luxe zilvergrijze afwerking.

Stap 3 deur
Iedere schuifdeur bestaat uit 3 panelen. Deze zijn in diverse materialen en kleuren leverbaar. Je kunt alle panelen naar wens combineren tot je kast de gewenste uitstraling heeft.

Stap 4 greep
Voor de afwerking van de kast heb je de keuze uit een aluminium of chromen greeplijst.

Stap 5 accessoires
Voor de ideale inrichting van je Goes kledingkast heb je de keuze uit vele bijpassende kastaccessoires Waalwijk zoals ladeblokken, legplanken, roedes, verlichting en een kastindeling.

Kledingkast Goes in truffel eiken met spiegel

kledingkast Goes in grafiet met spiegel

maak je kledingkast compleet met accessoires Waalwijk

Beschikbaarheid en levertijd
Diverse Goes kasten zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk hier het actuele aanbod. Stel je jouw ideale linnenkast liever helemaal zelf samen? Dan bedraagt de levertijd 4 weken. Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale kledingkast samen te stellen!

schuifdeurkast Goes - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier