MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Stapel op Woonexpress: 15% korting op alles!

Op woensdag 27 juni is het Stapel op Woonexpress ! Op deze speciale dag trakteert Woonexpress op maar liefst 15% korting op de complete collectie!* Kom op 27 juni dus gezellig woonwinkelen en profiteer van feestelijk veel voordeel! Alle winkels zijn geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

15% korting op alles*
GRATIS stylingadvies
Een gratis cadeautje bij je aankoop
Alle winkels zijn geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur
Profiteer online heel de dag tot middernacht met kortingscode: meld je aan om de kortingscode te ontvangen

Dus haal nú jouw woonfavoriet voor een leuk prijsje in huis. Bovendien maak je kans om het aankoopbedrag van je nieuwe stoel, kast, bed, vaas of kapstok terug te winnen door ons te laten weten waarom je STAPEL op je nieuwe product bent!**

Hoe profiteer ik?
Kom langs in een van onze winkels of shop online en profiteer onder meer van 15% korting op alles. Heb je behoefte aan stylingadvies? Meld je dan hieronder aan bij jouw favoriete winkel.

Ja, Ik wil graag stylingadvies

Vul je gegevens in en plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze adviseurs. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen!* Verplicht

* Deze actie is geldig op 27-06-2018 van 10:00 tot 21:00 uur in de winkels en online tot middernacht. M.u.v. actie- en afgeprijsde artikelen, horeca, cadeaubonnen, Protexx en bezorg- en montagekosten.

** Alleen volledig ingevulde bonnen dingen mee. De teruggave geldt alleen op het gekozen product. Online bestellingen zijn uitgesloten van deelname. Uit alle ingeleverde bonnen wordt op basis van de motivatie door Woonexpress één winnaar gekozen. De winnaar ontvangt voor 04-07-2018 bericht. Terugbetaling van het aankoopbedrag van het gekozen product kan alleen plaatsvinden na overleg van de bijbehorende (kassa)bon.

stapel - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier