YES! 10% korting op alles
Sluiten

Woonexpress Rotterdam

Welkom bij onze winkel in Rotterdam. Met ruim 3.800m2 woonoppervlakte slaag je hier gegarandeerd bij het vinden van woonartikelen die bij jou passen! En onze verkopers staan natuurlijk voor je klaar om je te helpen bij het zoeken. Wij hopen je snel te zien in onze winkel!

Foto van de vestiging van Woonexpress Woonexpress Rotterdam - Meubels & woonaccessoires

Onze winkel bezoeken?

Vierhavensstraat 63 ,3029 BBRotterdam
Ik en mijn collega's helpen je graag met de inrichting van je nieuwe interieur. Plan hier alvast je gratis afspraak.

Deze week

Volgende week

maandag 15 oktober 12:00 - 18:00
dinsdag 16 oktober 10:00 - 18:00
woensdag 17 oktoberWoonwoensdag 10:00 - 21:00
donderdag 18 oktober 10:00 - 18:00
vrijdag 19 oktober 10:00 - 21:00
zaterdag 20 oktober 10:00 - 18:00
zondag 21 oktober 12:00 - 18:00
maandag 22 oktober 12:00 - 18:00
dinsdag 23 oktober 10:00 - 18:00
woensdag 24 oktoberWoonwoensdag 10:00 - 21:00
donderdag 25 oktoberKoopavond 10:00 - 21:00
vrijdag 26 oktoberKoopavond 10:00 - 21:00
zaterdag 27 oktober 10:00 - 18:00
zondag 28 oktober 12:00 - 18:00

Ervaar de winkel van binnen:

Gratis interieuradvies

Door een stylist

Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies. Onze stylistes maken een persoonlijk ontwerp voor je.

Van dekbedovertrekken, boxsprings en tv meubels tot schilderijen

Bij Woonexpress Rotterdam Bigshops vind je een brede collectie woonaccessoires en meubels. Wil je je woning een andere look geven? Dan is het de hoogste tijd om een kijkje te nemen bij Woonexpress Rotterdam. In onze winkel tref je compleet ingerichte kamers die je op weg helpen bij de inrichting van je woning. Wij bieden de laatste woontrends in verschillende stijlen tegen zeer betaalbare prijzen. Een woonkamer inrichting? Bekijk onze ruime collectie banken, fauteuils, kasten en tv meubels in diverse modellen, materialen en kleuren. Echte sfeermakers zijn ongetwijfeld onze zeer interessante schilderijen. Voor elke woonstijl hebben wij passende schilderijen in diverse afmetingen. Wil je een nieuwe eethoek inrichten? Bij ons vind je een diversiteit aan eetkamerstoelen: van goedkope eetkamerstoelen tot stoelen met een lederlook en echt leder. Uiteraard hebben wij ook stoelen van stof in verschillende stijlen en kleuren. Bij deze eetkamerstoelen hoort natuurlijk een mooie eettafel die we hebben we in vele verschillende afmetingen en materialen. Naast de meubels en woonaccessoires voor in de woonkamer en keuken hebben we natuurlijk ook alles voor alle andere kamers van je huis. Voor elke slaapkamer hebben wij bijvoorbeeld een ruime collectie dekbedovertrekken, bedden, matrassen en boxsprings. Van goedkope boxsprings tot luxe elektrische boxsprings, Woonexpress heeft het!

Professioneel advies en handige stylingtips

Bij Woonexpress in Rotterdam kun je je ook deskundig laten adviseren. Waar moet je op letten bij het kopen bij een bed, boxspring of matras? En hoe onderhoud je een bankstel en een fauteuil, zodat deze zo lang mogelijk mooi mee gaan? Onze medewerkers helpen je graag bij de aankoop van je nieuwe meubels en woonaccessoires. Heb je vragen over de inrichting van je woonruimte, dan hebben we in onze winkel hebben een styliste die je graag helpt bij de inrichting van je huis. Zij bekijkt samen met jou de mogelijkheden op het gebied van styling op basis van jouw wensen en de beschikbare woonoppervlakte. Ze kan zelfs een interieurtekening voor je maken, zodat je een beter beeld hebt hoe het er uit komt te zien. Bekijk ook online onze stylingtips voor je interieur. Wij plaatsen regelmatig nieuwe stylingtips. Zo kun je bijvoorbeeld meer te weten komen over de verlichting van je woning. Wanneer je graag advies wilt van onze verkopers of stylisten dan raden we je aan om voor je bezoek online een afspraak te maken. Zo kunnen onze medewerkers zich perfect voorbereiden op je komst. Maak je afspraak via het persoonlijk advies formulier. Woonexpress Rotterdam is vanuit de richtingen Gouda, Vlaardingen en Schiedam goed te bereiken met de auto vanaf de E25 / A20. Parkeren kan vlakbij de deur en is gratis bij aankoop vanaf €50,-. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed te bereiken. We zien je graag snel in Woonexpress Rotterdam Bigshops!

0