Stel je droombank in een paar stappen samen!

Van een nieuwe bank wil je natuurlijk jaren genieten. Daarom kun je bij Woonexpress je bank helemaal naar jouw wens samenstellen. Je bepaalt alles zelf. De opstelling, bekleding, kleur, zitcomfort, armleuning en poot. Zo maak je in enkele stappen een bank die niemand anders heeft. Want jouw woonstijl is uniek... En binnenkort je bank dus ook!

 

Oneindig veel mogelijkheden

Wanneer je je eigen bank gaat samenstellen, heb je oneindig veel mogelijkheden. Zo kun je niet alleen de opstelling, de bekleding en armleuning kiezen, maar ook het zitcomfort, de rughoogte, zithoogte en zitdiepte. Je maakt jouw droombank helemaal compleet met bijpassende accessoires zoals een poef, kussens, hoofdsteun of een handige armleuningtas om bijvoorbeeld de afstandbedieningen in op te bergen.

Meer weten? Lees hieronder verder over de verschillende modellen en mogelijkheden, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw droombank samen te stellen! 

 

 

 

 

 

 

PAMPUS

Model Pampus is vast gestoffeerd. Dit betekent dat deze geen losse zit- en rugkussens heeft die kunnen gaan verschuiven. Hierdoor heeft de Pampus een strakkere uitstraling.

Verder biedt model Pampus uitgebreide opties voor een optimaal zitcomfort. Zo kun je behalve de vulling van de zitkussens, ook kiezen voor een standaard of een extra diepe zit. Ook de hoogte van de rugleuning kun je kiezen: standaard, extra hoog (+5 cm) of een verstelbare hoofdsteun op de rugleuning. Hierdoor is model Pampus ook zeer geschikt voor langere mensen.

Lees voor meer informatie verder in de kieswijzer PAMPUS.

 

 

 

KOOG
Model KOOG is voorzien van losse zit- en rugkussens. Het voordeel hiervan is dat je ze regelmatig kunt opschudden en keren. Hierdoor behouden de kussens langer hun vorm en behoud je het optimale zitcomfort. Samen met de lage poten, heeft model Koog hierdoor een meer landelijke uitstraling. 

Je kunt bij de Koog kiezen uit twee verschillende hoogtes rugkussens. De hoge rug is 5 cm hoger dan de standaard rug, dat bied je extra ondersteuning. Aanvullend is een losse hoofdsteun leverbaar voor meer zitcomfort. Daardoor is Koog ook prima geschikt voor langere mensen.

Lees voor meer informatie verder in de kieswijzer KOOG.

 

 


AMELAND

Model AMELAND is een moderne bank met losse zit- en rugkussens. Het voordeel hiervan is dat je ze regelmatig kunt opschudden en keren. Hierdoor behouden de kussens langer hun vorm en behoud je het optimale zitcomfort. Dankzij de hogere smalle poten,heeft model Meent een meer moderne uistraling. 

Je kunt bij de Ameland kiezen uit twee verschillende hoogtes rugkussens. De hoge rug is 5 cm hoger dan de standaard rug, dat bied je extra ondersteuning. Aanvullend is een losse hoofdsteun leverbaar voor meer zitcomfort. Daardoor is Ameland ook prima geschikt voor langere mensen.

Lees voor meer informatie verder in de kieswijzer Ameland.

Beschikbaarheid en levertijd

Diverse uitvoeringen van de Pampus, Koog en Ameland zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk hieronder het actuele aanbod. Stel je jouw bank liever van top tot teen helemaal zelf samen? Dan bedraagt de levertijd 6 tot 8 weken. Kom snel langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw droombank samen te stellen

 

TOP PRODUCT
actie -7%
2.5-zitsbank PAMPUS
2.5-zitsbank
PAMPUS
€ 844,-
€ 779,-
TOP PRODUCT
actie -12%
2.5-zitsbank PAMPUS
2.5-zitsbank
PAMPUS
€ 889,-
€ 779,-
TOP PRODUCT
actie -5%
draaifauteuil PAMPUS
draaifauteuil
PAMPUS
€ 529,-
€ 499,-
TOP PRODUCT
poef PAMPUS
poef
PAMPUS
€ 299,-
actie -27%
loveseat PAMPUS
loveseat
PAMPUS
€ 959,-
€ 699,-
actie -27%
2.5-zitsbank PAMPUS
2.5-zitsbank
PAMPUS
€ 1.239,-
€ 899,-
actie -6%
3-zitsbank PAMPUS
3-zitsbank
PAMPUS
€ 889,-
€ 829,-
actie -1%
hoekbank PAMPUS
hoekbank
PAMPUS
€ 1.319,-
€ 1.299,-
actie -7%
hoekbank PAMPUS
hoekbank
PAMPUS
€ 1.837,-
€ 1.699,-
actie -30%
fauteuil PAMPUS
fauteuil
PAMPUS
€ 429,-
€ 299,-
poef PAMPUS
poef
PAMPUS
€ 429,-
actie -4%
hoekbank PAMPUS
hoekbank
PAMPUS
€ 1.674,-
€ 1.599,-
actie -8%
3-zitsbank PAMPUS
3-zitsbank
PAMPUS
€ 819,-
€ 749,-
actie -2%
3-zitsbank AMELAND
3-zitsbank
AMELAND
€ 1.026,-
€ 999,-
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier