>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Modulaire banken

Modulair wonen betekent dat je flexibel bent in het veranderen van je woonlook, met de losse elementen van je interieur. Met een modulaire bank in huis heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe je zithoek eruit ziet. Zet je al je elementen aan elkaar of zet je iets speels los in de ruimte? Bekijk alle hoekbanken, zitbanken en hockers van Woonexpress en maak je eigen modulaire combi.

6 producten
6 producten

Koop een modulaire bank bij Woonexpress

Als je op zoek bent naar een bank die perfect past bij jouw woonstijl en levensstijl, dan is een modulaire bank van Woonexpress de ideale keuze. Met een modulaire bank heb je namelijk de vrijheid om de opstelling en indeling volledig naar eigen wens aan te passen. Of je nu een grote gezellige hoekbank wilt creëren voor filmavonden met vrienden, of juist een compacte bank met een chaise longue voor ontspannen leesmomenten, met een modulaire bank is alles mogelijk. En natuurlijk is er de mogelijkheid om de verschillende losse elementen volledig af te stemmen op jouw interieur met een diversiteit aan stoffen en kleuren. Met een modulaire bank van Woonexpress haal je niet alleen een praktische en flexibele bank in huis, maar ook een stijlvol meubelstuk dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak. Bovendien is alles in huis om je zithoek compleet te maken. Denk aan een sfeervol vloerkleed en een salontafel. En mocht je toch liever een vaste hoekbank of zitbank willen, dan kun je daarvoor ook bij Woonexpress terecht. Veel is uit voorraad leverbaar, dus informeer naar de mogelijkheden.

Combineer modules voor de perfecte bank

Modulaire banken zijn geweldig omdat je ze helemaal kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Je kunt ze zo groot of klein maken als je wilt, afhankelijk van de beschikbare ruimte of van hoeveel zitplaatsen je nodig hebt. Je kunt kiezen voor een kleine 2-zits combi, perfect voor een knusse hoek in je woonkamer. Of je kunt gaan voor een grote hoekbank, ideaal voor een ruime en gezellige zithoek. Ze zijn er ook met een chaise longue, waar je heerlijk op kunt ontspannen na een lange dag werken. Het mooie van zulke elementen banken is dat je ze kunt uitbreiden of inkrimpen, net waar je behoefte aan hebt. Kortom, modulaire banken zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar flexibiliteit en aanpasbaarheid. En kies ook meteen voor een handige combinatie van een poef met een paar bijzettafels erbij. Iets wat je leuk met elkaar kunt combineren, maar ook goed los van elkaar te gebruiken is.

Niets zo veranderlijk als een modulaire bank

Modulaire banken zijn echt geweldig! Ze zijn een soort kameleon: flexibel en veranderlijk, doordat je ze kunt aanpassen aan elke situatie. Wil je bijvoorbeeld een hoekbank? No problemo, want je klikt een paar modules aan elkaar en voilà: je hebt een gezellige hoekbank waar je lekker op kunt chillen. En stel je voor dat je een feestje geeft en je hebt wat extra zitplaatsen nodig. Ook geen punt, want je kunt gewoon een paar modules loskoppelen en ze ergens anders neerzetten. Zo creëer je in een handomdraai extra zitruimte voor al je vrienden. En als je weer klaar bent met het feestje, dan zet je ze weer naast elkaar en heb je je vertrouwde bank weer terug. Hoe cool is dat? Maar het wordt nog beter: je kunt zelfs de opstelling van je bank veranderen wanneer je maar wilt. Wil je een keer iets anders? Gewoon een paar modules verplaatsen en je hebt een compleet nieuwe look. Het is de ultieme bank als je houdt van verandering en altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden.

Design op maat met modulaire banken

Modulaire banken zijn handig flexibel en perfect passend te maken voor elke woonkamer. Je kunt ze helemaal naar jouw smaak combineren.

  • Selecteer de modules
    Ontwerp je eigen bank, precies zoals jij het wilt. Je kunt kiezen uit verschillende modules, zoals een hoekstuk, een chaise longue, een 2-zits of een 3-zits. En het leuke is dat je ze allemaal kunt combineren om de perfecte opstelling te creëren voor jouw woonkamer. Wil je een chaise longue aan de ene kant en een extra zitplaats aan de andere kant? Geen probleem, want je kunt eindeloos variëren en experimenteren. Waar je ook voor kiest: wees er lekker speels mee!
     
  • Elementen mixen & matchen
    Je kunt de modules zo neerzetten zoals je zelf wilt, om steeds weer de perfecte en unieke opstelling te creëren. Wil je een gezellig hoekje om te lezen? Schuif dan een paar modules bij elkaar en voilà: je hebt een knusse leeshoek. Wil je een ruime zithoek voor een filmavondje met vrienden? Schuif moeiteloos de modules uit elkaar, voeg handig wat extra bijzettafels toe en je hebt genoeg ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten.
     
  • Combinatie van bekleding en kleuren
    En of je nu houdt van een strakke, moderne look of juist van een meer speelse uitstraling, kies de kleur en bekleding die bij jouw woonstijl past. En wil je een mix van die twee woonstijlen? Ook dat kan met losse modules. Kies één element in een opvallende kleur om een leuke twist te geven aan bijvoorbeeld een grijze, moderne module bank. Of combineer er een handige hocker bij in een contrasterende tint. Ideaal als extra zitelement, voetensteun of salontafel.
     
  • Soepel zitcomfort
    Modulaire banken zijn vaak voorzien van zachte kussens en bekleding van goede kwaliteit. Dit zorgt voor een heerlijk soepel zitcomfort en maakt het extra moeilijk om op te staan, zo lekker zit ie. Je kunt jezelf gewoon laten zakken in de zachte kussens en genieten van een ontspannen avondje voor de tv.

Dus als je op zoek bent naar een bank die niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens helemaal naar jouw smaak kan worden aangepast, dan is een modulaire bank echt iets voor jou. Het is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en flexibiliteit. Dus waar wacht je nog op? Shop jouw ideale modulaire bank bij Woonexpress en maak van jouw woonkamer een plek waar je echt kunt ontspannen en genieten!

Modulair wonen = betaalbaar wonen

We weten allemaal dat banken behoorlijk prijzig kunnen zijn, vooral als je op zoek bent naar iets van goede kwaliteit. Maar hier komt het mooie van modulaire banken: ze bieden de mogelijkheid om je bank samen te stellen, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Jij bepaalt hoe groot de bank wordt en welke modules je wilt toevoegen. Daardoor bepaal je ook welk prijskaartje eraan hangt. Wil je een hoekbank met een chaise, of een rechte bank? Wil je een extra zitplaats toevoegen met een los zitelement of poef voor die onverwachte gasten? Geen zorgen, voeg er gewoon een extra module aan toe. Het kan allemaal wanneer je je eigen modulaire zitmeubel ontwerpt. Bedenk van tevoren welk budget je daarvoor hebt en houdt daar rekening mee. Zo wordt modulair wonen perfect, zonder dat je de bank hoeft te breken. Het is een win-win situatie!

 


Veelgestelde vragen

  • Wat is een modulaire bank?

    Een modulaire bank is een combinatie van losse modules of elementen. Denk daarbij aan een 1-zitsbank, een divan of een hocker. Door de losse modules aan elkaar te koppelen maak je er één grote bank van.

  • Wat zijn de voordelen van een zo’n module bank?

    Een groot voordeel van modulair wonen met een module bank, is de flexibiliteit. Je kunt de bank op een andere manier neerzetten door de elementen op een andere volgorde te koppelen, of door ze los neer te zetten. Zo kun je lekker variëren met je interieur, afhankelijk van welke look & feel je wilt.

  • Welke afmeting heeft een modulaire bank?

    Bij een modulaire bank bepaal je zelf het uiteindelijke formaat. Dat kan variëren van een compacte rechte bank tot een grote hoekbank. Het kleinste element is vaak een 1-zitter, dus van 1-zitsbank tot hoekbank of zelfs u-bank: maak ervan wat jij wilt!

  • Kan ik de opstelling van de modules veranderen?

    Je kunt de elementen van zo’n bank aan elkaar koppelen of los van elkaar neerzetten. Dat bepaal je zelf. En misschien wil je het de ene keer zus en de andere keer zo. Die flexibiliteit is wat modulair wonen zo bijzonder maakt.

  • Kun je losse modules van verschillende banken met elkaar combineren?

    Losse modules van verschillende modellen zijn doorgaans lastig met elkaar te combineren. Er kunnen verschillen zijn in afmetingen, zoals diepte en hoogte. Bovendien kan het systeem, waarmee je elementen kunt koppelen, van elkaar afwijken. Hierdoor is het simpelweg niet mogelijk om ze aan elkaar vast te maken. Als je elementen los in de ruimte neerzet, kun je het uiteraard zo bont maken als je zelf wilt. Dan doet dat er niet toe en is het alleen belangrijk of ze lekker bij elkaar matchen.

  • Welke stoffen en kleuren bekleding zijn er?

    Er zijn diverse soorten bekleding, van velvet tot corduroy en van stoere micro leder tot rijke bouclé. Het zijn allemaal moderne materialen in eigentijdse kleuren. Zo is er voor elk wat wils.

  • Wat is de gemiddelde levertijd van modulaire banken van Woonexpress?

    Als je snel wilt genieten van je modulaire bank van Woonexpress, dan kun je kiezen uit diverse losse modules die we uit voorraad leveren. Deze zie je bovenaan deze pagina. Wanneer je zelf een stof of kleur wilt kiezen dan vraagt dat een beetje meer geduld, want zo’n bank wordt speciaal voor je gemaakt. Vraag online of in één van onze winkels naar de mogelijkheden en de levertijd.