>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Pinksterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

2e Pinksterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur. Shop elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op alle eettafels!*

Dienbladen

Een dienblad is een onmisbaar item voor in huis. Met dit serveerblad kun je gemakkelijk drankjes en hapjes serveren. Ideaal ook om een ontbijtje naar de slaapkamer te brengen. Maar daarnaast kun je een dienblad ook decoratief gebruiken door er bijvoorbeeld kaarsjes en plantjes op te zetten.

Een dienblad is een onmisbaar item voor in huis. Met dit serveerblad kun je gemakkelijk drankjes en hapjes serveren. Ideaal ook om een ontbijtje naar de slaapkamer te…

Lees meer

Een dienblad is een onmisbaar item voor in huis. Met dit serveerblad kun je gemakkelijk drankjes en hapjes serveren. Ideaal ook om een ontbijtje naar de slaapkamer te brengen. Maar daarnaast kun je een dienblad ook decoratief gebruiken door er bijvoorbeeld kaarsjes en plantjes op te zetten.

3 producten
3 producten

Een dienblad op poten of een dienblad met klem

Dienbladen zijn onmisbaar in je interieur en in het huishouden. Je gebruikt het namelijk niet alleen als je gasten hebt, maar ook om de leden uit je gezin te bedienen. Wist je dat je een het ook kunt gebruiken om je meubels te beschermen? Als je gezellig op de bank zit en je jouw drankje niet op tafel wilt zetten, dan is een flexibel dienblad erg geschikt. Je kunt ook voor een met klem kiezen. Deze worden zo genoemd, omdat je ze aan de onderkant van de armleuning kunt vastklemmen. Als je het glas zonder bedekking op de armleuning zet, dan kan het van die vervelende vlekken achterlaten op je meubels, maar de kans bestaat ook dat het glas van de armleuning glijdt. Een onderzetter blijft niet zo netjes op zijn plek als de flexibele dienbladen. Wanneer je bijvoorbeeld in bed blijft liggen voor een ontbijtje, is een uitvoering op poten de ideale oplossing. Je kunt deze ook gebruiken als je iemand wilt verrassen met ontbijt op bed. Al deze modellen vind je in ons uitgebreide assortiment.

Dienbladen in alle soorten en kleuren

Zoek een dienblad uit die staat bij je interieur. Vooral wanneer je er een permanent op je eettafel, salontafel of keukenblad zet moet deze goed passen bij je interieur qua stijl en kleur. De kleur heeft ook invloed op de reactie van degene die je serveert. Als je bijvoorbeeld witte dienbladen gebruikt om glaasjes rode wijn te serveren, dan accentueren deze de rode kleur van de wijn, waardoor de wijn er lekkerder uitziet. Een zilverkleurige uitvoering daarentegen geeft het gene dat je serveert een elegante uitstraling. De zilverkleurige metalen varianten zie je daarom ook vaak in luxe restaurants. In een klassiek interieur kun je ook kiezen voor een houten versie. Deze dienbladen passen ook prima in een landelijk interieur. We hebben zelfs leuke uitvoeringen met een boodschap erop zoals “Celebrate the day”. Of wat dacht je van eentje met een afbeelding? Neem een kijkje in onze winkel om de verschillende soorten zelf te bekijken. Wij verrassen je aangenaam met onze prijzen. Bij ons koop je een goedkoop dienblad al vanaf €4,95.