>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

STEL JE EIGEN BOXSPRING SAMEN

 


HOE WERKT HET SAMENSTELLEN VAN EEN BOXSPRING?

Wist je dat je bij Woonexpress, naast onze grote collectie boxsprings, ook jouw eigen boxspring kunt samenstellen? Jij hebt de regie over je eigen nachtrust door de perfecte boxspring te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van afmeting tot diverse slaapcomforts en in verschillende looks. Zelfs het gemak van een elektrische boxspring is een optie!

Je begint door jouw favoriete model boxspring uit te kiezen. Daarna ontwerp je stap voor stap voor jouw ideale boxspring.

Stap 1: Kies de maat

Kies de maat die past bij jouw postuur, maar die ook in de beschikbare ruimte past. Dat kan variëren van een eenpersoons maat van 90 cm, tot een ruime tweepersoons van 180 cm. En er zijn ook diverse lengtematen mogelijk. Als je extra lang bent, kies dan voor een matrasmaat van 210 of misschien zelfs 220 cm.

Stap 2: Kies je matras en topper

De combinatie van matras en topmatras bepaalt het slaapcomfort. De voorkeur voor een specifieke matras of topper is erg persoonlijk. De één houdt van zacht, terwijl de ander beter slaapt op een stevig comfort. Een topper bovenop de matrassen zorgt voor extra ligcomfort en bovendien hebben matrassen dan een langere levensduur.


Stap 3: Kies je hoofdbord en bekleding

De look van je boxspring wordt vooral bepaald door het type hoofdbord en de stoffering die je kiest. Soms kun je kiezen uit diverse modellen hoofdbords. Bijvoorbeeld een model wat lekker XL is en royaal om het bed heen zit, of één met een doorgestikte afwerking. Denk goed na over welke woonstijl je in de slaapkamer wilt en pas daar je hoofdbord op aan.

Stap 4: Kies de poten en accessoires

Bij sommige boxsprings kun je ook kiezen uit diverse poten en poothoogtes. Denk aan luxe goud metalen poten of meer Scandinavisch met licht hout. En misschien zijn er nog accessoires leverbaar, zoals handige bed verlichting of een voeteneinde met verborgen TV-steun. Vraag naar de mogelijkheden bij het model van jouw keuze.


Design je eigen boxspring met Woonexpress

Wees de designer van je eigen boxspring! Dat is geen probleem bij Woonexpress, want we hebben een ruime keus aan boxsprings waar je zelf de look & feel van bepaalt. Van maat, tot comfort en van hoofdbord, tot kleur. Vraag online naar de mogelijkheden of bezoek gezellig één van onze woonwinkels. Zo wordt jouw droombed werkelijkheid met Woonexpress!