>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Koningsdag geopend van 11.00 tot 17.00u!

Koningsdag geopend van 11.00 tot 17.00u! Shop met 10% korting op alle kasten.*

Tuintafels

De juiste tuintafel kan uw buitenruimte transformeren. Of je nu een groot terras heeft of een klein balkon, een tuintafel biedt je de mogelijkheid om optimaal te genieten van uw outdoor living. Van gezellige zomeravonden met vrienden tot rustige ochtenden met een kopje koffie, tuintafels zijn een essentieel onderdeel van je tuinmeubelen. 

16 producten
16 producten

Een wereld van tuintafels

De keuze in tuintafels is enorm. Van robuuste houten tuintafels die een natuurlijke uitstraling geven tot moderne metalen tuintafels die een strakke look aan je tuin geven. Ook de vorm en grootte van de tafel kunnen uw buitenruimte beïnvloeden. Ronde tuintafels creëren bijvoorbeeld een gezellige sfeer, terwijl vierkante tuintafels vaak meer functionele ruimte bieden.

De vele voordelen van tafelen in de tuin

Een tuintafel brengt talloze voordelen met zich mee. Het biedt een comfortabele plek om te genieten van buiten borrelen en eten, zorgt voor een ontspannen omgeving om te werken in de frisse buitenlucht, en creëert een sociale ruimte voor vrienden en familie om samen te komen. De voordelen van tuintafels zijn oneindig, waardoor ze een waardevolle toevoeging aan elke buitenruimte zijn.

Zowel praktisch en duurzaam

Een goede tuintafel combineert functionaliteit met duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, van zon tot regen. Daarnaast zijn ze vaak gemaakt van onderhoudsvrije materialen, wat betekent dat ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Of je nu kiest voor duurzame tuintafels van teakhout of weerbestendige buitenmeubelen van metaal, je kan erop vertrouwen dat ze lang meegaan.

Stijlvolle en design tuintafels

Tuintafels dragen bij aan de esthetiek van je tuin of terras. Of je stijl nu modern, traditioneel of ergens daartussenin ligt, we hebben altijd een geschikte tafel in ons assortiment. Stijlvolle tuintafels kunnen fungeren als het middelpunt van je buitenruimte, terwijl meer subtiele designs kunnen samenvloeien met de rest van de tuinmeubelen.

Verrassend betaalbaar

Hoewel sommige mensen aarzelen om te investeren in een tuintafel vanwege de prijs, de benodigde ruimte of de installatie, zijn er veel betaalbare opties beschikbaar bij Woonexpress. Compacte buitenmeubelen zijn perfect voor kleinere ruimtes, en vele tuintafels zijn eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Het toevoegen van een tuintafel aan uw buitenruimte is een investering die de moeite waard is. Ze bieden niet alleen functionaliteit, maar ook stijl en comfort. Dus waar wacht je nog op? Ontdek het uitgebreide assortiment tuintafels online om de perfecte tafel voor je tuin te vinden.