>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op tafels!*

Shop elke 4e eetkamerstoel GRATIS en profiteer van 10% korting op alle eettafels!*

Handleidingen

Ben je op zoek naar een handleiding of heb je hulp nodig bij de montage? Bekijk dan de onderstaande items en misschien kunnen we je verder helpen. We doen er namelijk alles aan om jou zo snel als mogelijk te laten genieten jouw nieuwe meubelen. Mocht je ondanks onze tips en handleidingen toch nog hulp nodig hebben, geen probleem! Neem contact op met onze servicedesk, we helpen je graag!

Handleidingen downloaden

Is de handleiding per ongeluk bij het oud papier belandt? We hebben bij alle artikelen een downloadlink geplaatst voor een nieuwe handleiding. Zoek hieronder het artikel en download de handleiding bij de specificaties (onder lees meer) op de productpagina.

Meetinstructies voor de juiste maat jaloezie

Meten = weten, maar welke maat jaloezie heb ik nodig? Een vraag die natuurlijk naar boven komt bij het kiezen en installeren van houten jaloezieën. 

Zelf kastdeuren perfect afstellen

Kun je daar ook zo van balen, dat als je naar je kast kijkt en de deuren net niet helemaal lekker hangen? En misschien zelfs hierdoor ook niet goed sluiten? Dat geeft niet dat nette en opgeruimde gevoel dat je wilt hebben van een kast. Geen zorgen, want het afstellen van kastdeuren is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.

Alles over plooivorming bij zitmeubelen

Wanneer je nieuwe bank binnenkomt, dan wil je die mooi en netjes houden. We zetten wat handige weetjes voor je op een rij met betrekking tot plooivorming.

Alles over pilling bij zitmeubelen

Bij het gebruiken van je bank of ander zitmeubel kunnen er na verloop van tijd wat pilletjes of bolletjes tevoorschijn komen. We zetten wat handige pilling-weetjes voor je op een rij.