>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

SuperSale: shop nu met korting tot 50%!

Yes, SuperSale! Shop nu met korting tot 50% op de leukste meubelen & woonaccessoires.

Bureaustoelen

Een bureau kan niet zonder bureaustoel! Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. Van zakelijk tot lekker trendy. Zit je uren achtereen hard te werken achter je pc in je kantoor? Kies dan voor een ergonomische bureaustoel. Bekijk het assortiment en kies wat past bij de stijl van jouw werkplek.

Een bureau kan niet zonder bureaustoel! Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. Van zakelijk tot lekker trendy. Zit je uren achtereen hard te werken achter je...

Lees meer

Een bureau kan niet zonder bureaustoel! Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. Van zakelijk tot lekker trendy. Zit je uren achtereen hard te werken achter je pc in je kantoor? Kies dan voor een ergonomische bureaustoel. Bekijk het assortiment en kies wat past bij de stijl van jouw werkplek.

We can't find products matching the selection.

Van draaistoel tot moderne bureaustoel

Onze bureaustoelen zijn er in verschillende modellen, zodat je kunt kiezen voor een model dat bij je bureau of tafel past. Er zijn modellen die lijken op barkrukken en je hebt ook de klassiekere modellen met een hoge leuning en steun voor je nek. Zo zijn er ook werkstoelen die voorzien zijn van armleuningen en andere zonder armleuning. Het is belangrijk na te gaan waar je de stoel voor wilt gebruiken om zo te bepalen welk model het beste bij je past. Het materiaal of bekleding is uiteraard ook van belang. Daarom hebben we in onze complete collectie bureaustoelen met een lederlook, kunststof of stof bekleding. Een goede complete bureaustoel biedt je het gemak om ermee te rollen, daarom zijn al onze bureaustoelen voorzien van wielen. We hebben bureaustoelen in verschillende stijlen, van simpele bureaustoelen tot luxe bureaustoelen die niet zouden misstaan in een directiekantoor. Kies een bureaustoel die past bij je wensen, maar ook aan de stijl van de kamer.

Ergonomische bureaustoel in verschillende kleuren

Maak je veelvuldig of langdurig gebruik van een bureaustoel, dan is het belangrijk te kijken naar een ergonomisch model. De bureaustoelen die je in ons uitgebreide assortiment aantreft zijn van uitstekende kwaliteit en vrijwel altijd ergonomisch. Bovendien hebben we ook rekening gehouden met je interieur en verkopen we daarom bureaustoelen in verschillende stijlen en kleuren. Wat dacht je van witte bureaustoelen in een modern interieur? De strakke witte of zwarte tinten die je aantreft in een dergelijk interieur gaan perfect samen met een witte bureaustoel. Maar voor een uniek tintje in je woning, kun je uiteraard ook een gedurfde bureaustoel kopen, zoals een rode of groene. Wij nodigen je ook uit een kijkje te nemen in onze winkel. Daar kun je de verschillende bureaustoelen zelf uitproberen. Je kan dan tevens advies krijgen van onze adviseurs waar je op moet letten bij de aanschaf van een bureaustoel. Wij verrassen je aangenaam met onze prijzen.