>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Nu 10% korting op alle kasten!*

Nu 10% korting op alle kasten!* Kom naar de winkel of shop online.

Lampenkappen

Op zoek naar een nieuwe lampenkap voor die finishing touch in je interieur? Bij Woonexpress hebben we een breed assortiment kappen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een zwarte lampenkap, een ovale lampenkap of een velvet lampenkap, bij ons vind je het allemaal.

23 producten
23 producten

Koop je lampenkap bij Woonexpress

Bij Woonexpress hebben we niet alleen een ruime keuze aan lampenkappen, maar ook een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Onze lampenkappen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Shop dus een nieuwe lampenvoet en lampenkap bij Woonexpress en maak het sfeertje af met de juiste lichtbron. Zo word je interieur een nieuwe look geven, wel heel gemakkelijk.

De trends in lampenkappen

Benieuwd naar het allernieuwste op het gebied van lampenkappen? Bij Woonexpress zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hebben we lampenkappen die aansluiten bij de laatste trends. Denk bijvoorbeeld aan lampenkappen van velvet of kappen in bijzondere vormen, zoals ovaal. Een lampenvoet met een ovale lampenkap is perfect voor op een ondiepe vensterbank of sidetable. Geef je lampenvoet een upgrade en ververs eenvoudig de lampenkap. Zo is ie weer helemaal trendy en gaat je lamp weer jaren mee!

Lampenkappen en -voeten van Light & Living

Naast lampenkappen bieden we bij Woonexpress ook een ruime keuze aan lampenvoeten van het merk Light & Living. Deze lampenvoeten zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. Combineer een mooie lampenvoet met een bijpassende lampenkap uit de collectie van Light & Living met elkaar en creëer zo een unieke eyecatcher in je interieur.

Hoe combineer ik de juiste kap bij een lampenvoet?

Het combineren van de juiste lampenkap bij een lampenvoet kan soms lastig zijn. Bij Woonexpress helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Kies bijvoorbeeld voor een ovale lampenkap bij een slanke lampenvoet of ga voor een zwarte lampenkap bij een moderne lampenvoet. Laat je inspireren in onze woonwinkels of shop online en vraag gerust om advies!