>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Nu 10% korting op alle kasten!*

Nu 10% korting op alle kasten!* Kom naar de winkel of shop online.

Lampenvoeten

Op zoek naar een nieuwe lampenvoet? Bij Woonexpress hebben we een ruime collectie waar je uit kunt kiezen, zoals de lampenvoeten en ook lampenkappen van Light & Living. Of je nu op zoek bent naar een zwarte lampenvoet of een houten lampenvoet, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Laat je inspireren door onze prachtige lampenvoeten, combineer er een mooie lampenkap bij en geef je interieur een warme en sfeervolle uitstraling.

15 producten
15 producten

Koop je lampenvoet bij Woonexpress

Bij Woonexpress kun je eenvoudig online lampenvoeten kopen. We hebben een gebruiksvriendelijke webshop waar je ons assortiment kunt bekijken en bestellen. Daarnaast ben je ook van harte welkom in één van onze woonwinkels, waar  medewerkers je graag helpen bij het vinden van de perfecte lampenvoet en kap. Bij Woonexpress vind je altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

De trends in lampenvoeten

Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van lampenvoeten? Bij Woonexpress houden we de trends nauwlettend in de gaten. Zo zie je bij ons bijvoorbeeld lampenvoeten met natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Daarnaast zijn er ook voeten in opvallende kleuren, zoals zwart en goud, helemaal hip. Met een trendy lampenvoet geef je je interieur een eigentijdse touch.

Lampenvoeten van Light & Living

Light & Living is een bekend merk op het gebied van lampen en verlichting. Bij Woonexpress hebben we een ruime collectie verlichting van Light & Living, waaronder de lampenvoeten en bijpassende kappen. De lampenvoeten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een stijlvolle look. Of je nu kiest voor een moderne lampenvoet of een klassiek ontwerp, met een lamp van Light & Living haal je altijd kwaliteit in huis.

Hoe combineer ik de juiste kap bij een lampenvoet?

Het combineren van de juiste lampenkap bij een voet kan een uitdaging zijn. Bij Woonexpress helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze en dat kan online of in een winkel. Onze medewerkers kunnen je adviseren over de verschillende kleuren en materialen van lampenkappen die goed passen bij jouw lampenvoet. Zo creëer je een harmonieus geheel in je interieur. Vergeet niet om het af te maken met de perfecte lichtbron. Zo is sfeer en stijl gegarandeerd!