>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% korting op alles*

Alléén dit weekend: 10% korting op alles* actie loopt nog TIMER.

Vloerlampen

Op zoek naar een mooie vloerlamp voor je interieur? Bij Woonexpress hebben we een ruim assortiment aan vloerlampen in verschillende stijlen. Of je nu een moderne, industriële of klassieke look wilt, bij ons vind je altijd de perfecte vloerlamp die past bij jouw smaak en woonstijl.

Op zoek naar een mooie vloerlamp voor je interieur? Bij Woonexpress hebben we een ruim assortiment aan vloerlampen in verschillende stijlen. Of je nu een moderne,…

Lees meer

Op zoek naar een mooie vloerlamp voor je interieur? Bij Woonexpress hebben we een ruim assortiment aan vloerlampen in verschillende stijlen. Of je nu een moderne, industriële of klassieke look wilt, bij ons vind je altijd de perfecte vloerlamp die past bij jouw smaak en woonstijl.

20 producten
20 producten

Ben je op zoek naar de perfecte vloerlamp, ook wel staande lamp genoemd, om je interieur compleet te maken? Bij Woonexpress ben je aan het juiste adres! Hier vind je de mooiste vloerlampen, zowel online als in onze fysieke winkels! Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne, industriële of klassieke uitstraling, bij ons vind je altijd een staande lamp die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer van je interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een diverse selectie van hoogwaardige staande lampen in verschillende ontwerpen, materialen en kleuren. Kom langs in een van onze winkels of shop eenvoudig online en laat je inspireren door ons veelzijdige assortiment!

Welk materiaal past het beste bij jouw interieur?

Onze collectie omvat mooie staande lampen, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals glas, hout, metaal en polyester textiel. Glas is een tijdloos en elegant materiaal dat zorgt voor een subtiele en chique uitstraling. Het creëert een warm en diffuus licht, waardoor het ideaal is voor het creëren van een gezellige sfeer in je woonruimte. Creëer je liever een warme sfeer in huis? Ga dan voor een houten vloerlamp wat zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer. Metaal is een bijzonder populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Metaal geeft een moderne en industriële uitstraling aan de lampen en past goed in zowel hedendaagse als klassieke interieurs. 

Dimbare vloerlamp 

Ben je op zoek naar een vloerlamp die je de mogelijkheid biedt om de lichtintensiteit aan te passen aan de sfeer en activiteit in je woonruimte? Dan is een dimbare staande lamp de perfecte keuze voor jou! Bij Woonexpress hebben we een uitgebreide collectie dimbare  vloerlampen die zorgen voor een optimale verlichting en sfeer in elke kamer.

 

Een dimbare vloerlamp biedt je de flexibiliteit om de lichtsterkte eenvoudig aan te passen met behulp van een dimmer. Of je nu kiest voor een helder licht tijdens het lezen of werken, of een zachte en warme gloed voor een gezellige avond, met een dimbare staande lamp kun je de verlichting moeiteloos afstemmen op jouw behoeften.

Inspiratie: Plaats hier je vloerlamp in huis!

Een staande lamp ofwel vloerlamp, brengt dus veel sfeer mee in huis. Ben je benieuwd waar je een staande lamp allemaal kunt plaatsen? We geven je graag wat inspiratie: 

Woonkamer: In de woonkamer zorgt een staande lamp, ook wel bekend als een hoeklamp, voor gezelligheid en ontspanning. Plaats een vloerlamp naast een comfortabele fauteuil of bank om een gezellige leeshoek te creëren. Een dimbare staande lamp is hier ideaal, omdat je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan verschillende activiteiten, zoals lezen, tv-kijken of een ontspannen avond met vrienden.

Slaapkamer: In de slaapkamer kan een vloerlamp dienen als sfeervolle verlichting naast het bed of bij een gezellig zitje. Een staande lamp met een warme lichtbron kan een rustgevende en ontspannen sfeer creëren, perfect voor het lezen van een boek voor het slapengaan. Maar met een staande lamp zorg je ook gemakkelijk voor een romantische ambiance.

Thuiskantoor: Werk je vanuit huis? Naast dat een vloerlamp enorm stijlvol is, is het ook functioneel. Plaats een vloerlamp naast je bureau zodat je te allen tijde licht hebt tijdens je werkuren. 

Hal: In de hal of entree kan een staande lamp een uitnodigend en gastvrij element zijn. Plaats een vloerlamp naast de voordeur of in een hoek van de hal om een warm welkom te bieden aan gasten. Zo creëer je een zachte en gastvrije verlichting bij het binnenkomen van je huis.

Eetgedeelte: Niets is zo gezellig als sfeerverlichting tijdens het eten. Daarom is een staande lamp een goede toevoeging in het eetgedeelte van je huis, bijvoorbeeld naast de buffetkast. De lichtbron zal zorgen voor een intieme sfeer tijdens gezellige dineravonden met vrienden of familie. 

 

Bij het kiezen van de perfecte plek voor je staande lamp is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en hoogte van de vloerlamp, de stijl en inrichting van je interieur en de functie die je wilt vervullen. Door zorgvuldig te overwegen waar je de lamp plaatst, kun je een sfeervolle en functionele verlichting creëren die de stijl en sfeer van je huis verrijkt en versterkt.

Staande lamp/ vloerlamp kopen bij Woonexpress

Of je nu op zoek bent naar een grote staande lamp of een kleine staande lamp, Woonexpress heeft het voor je! Je bestelt jouw nieuwe lamp eenvoudig en snel online. Wij leveren namelijk al binnen één week. Liever eerst zien? Kom dan langs in de voor jou dichtstbijzijnde winkel. Bij ons kun je je hele lichtplan samenstellen dus neem ook eens een kijkje bij onze hanglampen of wandlampen. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van je keuze!