>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

SuperSale: shop nu met korting tot 50%!

Yes, SuperSale! Shop nu met korting tot 50% op de leukste meubelen & woonaccessoires.

Woonvoornemens: helemaal up-to-date

Ben jij je oerdegelijke interieur helemaal beu? Zit je al zeker 15 jaar op dezelfde bank? En zijn je meubelen echt aan vervanging toe? Kom lekker inspiratie opdoen en laat je verrassen door diverse trendy woonspullen voor verschillende woonstijlen. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat er voor ieder wel wat wils is. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om weer in een eigentijds interieur thuis te komen?


Verlicht je interieur

Wie kent het niet? Dat eeuwige kale peertje dat aan het plafond bungelt? Het ophangen van lampen is blijkbaar één van de laatste dingen die we doen na een verbouwing of verhuizing. Maar laten deze items nu net zorgen voor de sfeer en de warmte in huis. Heb je vooral praktische verlichting in huis, zoals een felle plafonnière? Wit licht is praktisch maar komt de sfeer niet altijd ten goede. Warme verlichting maakt het gezelliger. Zorg voor balans door grote donkere hoeken te verlichten met bijv. een tafellampje op de kast of de vensterbank. Tegenwoordig zijn er veel mooie LED lichtbronnen in verschillende vormen en tinten waarbij de lichtbron zelf centraal staat. Zo geef je jouw armaturen een speciale finish.

Een leger huis, een leger hoofd

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Hoe lekker is het om je nieuwe jaar met een opgeruimd gevoel te beginnen. Laat kleine rommelhoekjes los en kies bewust voor grote, goede meubels die de ruimte vullen. Kijk goed naar de functionaliteit van de items. Als je een opgeruimd huis hebt, zorgt dat direct voor rust in het hoofd! Berg spullen op in een kast die je dicht kan doen, dan is het ook uit beeld. Heb je items die je graag wél in beeld hebt, zet dan alleen die in de spotlight. Gebruik niet te veel accessoires die geen waarde hebben, maar juist items met herinneringen.

 

Stop met spullen zoeken

Gek kun je er van worden, alle losliggende spullen. Van sleutels en post tot boeken of opladers. Wat heerlijk zou het zijn als je direct de items kunt vinden die je zoekt. Zorg bijvoorbeeld voor een vaste plek waar je iets opbergt. Maar beter nog, zorg voor een dressoir of sidetable als opberger. Spullen opbergen zorgt namelijk voor een heleboel rust. Opgeruimd staat netjes! 

We can't find products matching the selection.