Profiteer nu van 10 top deals!
Sluiten

Gratis persoonlijk advies

Ook in de minst leuke tijden proberen we de leukste woonwinkel te blijven. Onze medewerkers zetten op dit moment alles op alles om jou de service te kunnen blijven bieden die jij van ons gewend bent. 


Laat je adviseren door onze specialisten

Heb je behoefte aan persoonlijk advies voor jouw interieur, helemaal nu je waarschijnlijk meer dan anders je tijd thuis doorbrengt? Of vind je het fijner om buiten openingstijden te komen woonwinkelen? Dat kan! Vul hiernaast het formulier in voor een afspraak en we nemen in onze winkel alle tijd én ruimte voor je. Inclusief kopje koffie en een goed gesprek.
Advies nodig, maar wil of mag je momenteel niet je huis uit? Geef dit aan in het formulier en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een advies op afstand.  

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven onze adviseurs je meer informatie over onze producten en de mogelijkheden. Wat zijn de voordelen en nadelen? En hoe kan je het meubel het beste onderhouden, zodat het zo lang mogelijk mee gaat? Zo kunnen onze adviseurs samen met jou de boxspring, bank, kast, fauteuil, stoel of eettafel samenstellen die het beste bij je wensen past. Bovendien kunnen onze adviseurs mooie combinaties maken zodat je meubels het beste tot hun recht komen in je huidige interieur. Uiteraard kunnen we je ook adviseren over een compleet nieuwe inrichting.
Hopelijk zien we je snel terug in één van onze winkels.

Afspraak personal shopping

Afspraak personal shopping
Ik ben op zoek naar:*
Aanhef
Opt-in

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.