Gratis persoonlijk advies

Ook in de minst leuke tijden proberen we de leukste woonwinkel te blijven. Onze medewerkers zetten op dit moment alles op alles om jou de service te kunnen blijven bieden die jij van ons gewend bent. 


Laat je adviseren door onze specialisten

Heb je behoefte aan persoonlijk advies voor jouw interieur, helemaal nu je waarschijnlijk meer dan anders je tijd thuis doorbrengt? Of vind je het fijner om buiten openingstijden te komen woonwinkelen? Dat kan! Vul hiernaast het formulier in voor een afspraak en we nemen in onze winkel alle tijd én ruimte voor je. Inclusief kopje koffie en een goed gesprek.
Advies nodig, maar wil of mag je momenteel niet je huis uit? Geef dit aan in het formulier en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een advies op afstand.  

Onze adviseurs geven je tijdens het gesprek alle nodige informatie over onze producten en de mogelijkheden die erbij horen. In onze uitgebreide collectie, is er voor elke smaak wat wils. Het assortiment die je in de winkel ziet, is namelijk uit voorraad leverbaar: meer dan 5000 artikelen! Maar, als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een bepaalde bank of stoel in net een andere kleur of maat, dan zijn er allerlei mogelijkheden bij Woonexpress!

  • Zo kunnen we samen met jou de perfecte bank, eettafel, stoel en fauteuil samenstellen naar jouw wensen.
  • Zo hebben we voor onze banken, stoelen en fauteuils veel verschillende materialen en kleuren beschikbaar voor de stoffering, zijn er verschillende poten mogelijk en hebben we ook verschillende zitcomforts waar je uit kunt kiezen.
  • Onze boxsprings hebben daarnaast ook verschillende toppers en matras eigenschappen.
  • Bij onze eettafels zijn verschillende tafelbladen en poten te kiezen, in de kleur en afmeting die je wilt.

Daarnaast adviseren we over het onderhoud van de meubelen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Bovendien kunnen onze adviseurs mooie combinaties maken met de huidige meubelen, zodat het samen een mooi geheel wordt. Uiteraard geven we ook advies over een compleet nieuwe inrichting. Samen met onze stylisten zorgen we ervoor dat we je op weg helpen naar een stijlvol interieur.

Afspraak personal shopping

Afspraak personal shopping
Ik ben op zoek naar:*
Aanhef
Opt-in

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.