>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Laatste week tot wel 50% korting! Shop nu.

LAATSTE WEEK: Voorraad Voordeel met kortingen tot 50%! Nog TIMER

Protexx Premium XXL service

Onderhoud en vlekgarantie

Ben je de trotse eigenaar van een Woonexpress bank, boxspring of eetkamerstoel? Dan wil je daar uiteraard zorgeloos van genieten en zorgen dat ie mooi en in topconditie blijft.
Dan hebben een goede tip voor je:

                                                   Niet knoeien is de beste bescherming!

Natuurlijk begrijpen we dat dat een onmogelijke opgave is. Je wilt juist lekker leven en relaxen op je nieuwe aanwinst. Kleine ongelukjes met een kopje koffie, een glas wijn of eten horen er dan gewoon bij. Gelukkig is er naast voorkomen ook een andere oplossing, namelijk de Protexx XXL meubelbescherming met 7 jaar vlekgarantie. Deze bescherming is een impregneer behandeling die geschikt is voor meubelen van textiel, microleder en ecoleer. Wanneer je een meubelstuk met Protexx laat behandelen, dan ontvang je een certificaat als bewijs dat het behandeld is.


Impregneren tegen vuil en vlekken

Wanneer je kiest voor Protexx, dan worden je meubelen geheel behandeld met een impregneer spray. Dat betekent dat niet alleen de zitgedeeltes, maar ook de leuningen, zijkanten en achterkant deze behandeling krijgen. Ook losse kussens worden aan alle kanten voorzien van impregneer. Dit gebeurd voordat je meubelstuk geleverd wordt, dus daar merk je zelf helemaal niets van. De impregneer behandeling maakt je meubel op geurloze en onzichtbare wijze vlekwerend en waterafstotend. Kleine ongelukjes met water, olie of vet die permanent sporen achterlaten zijn dan verleden tijd.

Hoe werkt Protexx?

Wanneer een gestoffeerd meubel geïmpregneerd is en er wordt op geknoeid met bijvoorbeeld limonade of eten, dan zal dit niet hechten aan de vezels. Het blijft er als het ware op liggen, of het zakt langs de vezels heen weg. Doordat het vuil niet vasthecht, laat het dus geen vervelende vlekken achter. Het vocht en vuil dep je eenvoudig op met een schone doek. 

Eerste hulp bij vlek ongelukjes

Is het niet gelukt om niet te morsen? Geen punt. Veeg wat je geknoeid hebt eenvoudig weg met een schone doek. Als er toch een vlek achterblijft, dan komt de Protexx textielreiniger van pas die bij de Protexx garantie hoort. Lees goed hoe je de reiniger gebruikt en zorg altijd voor reinigen met een schone doek. Mocht er toch een vlek achterblijven dan is er nog steeds geen paniek, want je hebt immers 7 jaar vlekgarantie. Neem contact op met onze klantenservice en dan zorgen zij ervoor dat de vlek professioneel gereinigd wordt. Zo kun je weer zorgeloos verder genieten van een mooi en vlekvrij meubelstuk!

Beschermen met garantie van leren zitmeubelen

Wellicht heb je niet gekozen voor een stoffen bekleding, maar meubels van leer of lederlook. Ook daar is Protexx XXL met vlekgarantie voor. Deze Protexx bescherming bestaat uit een onderhoudskit met verzorgingsmiddel en reiniger om je leer fris en fit te houden. Voordat je je leren meubel in gebruik gaat nemen, voorzie je het van een dun laagje onderhoudsmiddel. Op die manier bescherm je het tegen vlekken en vuil. Vervolgens onderhoud je je meubel zoals de gebruiksaanwijzing aangeeft. Bij Protexx voor leren meubels krijg je 7 jaar vlekgarantie en bij Protexx voor lederlook meubels krijg je 3 jaar vlekgarantie.

Investeer in duurzaam gebruik van je aankoop

Wanneer je nieuwe meubels koopt, dan is dat vaak een behoorlijke uitgave. Daarom is een investering in optimale bescherming dan ook heel belangrijk. Door de Protexx XXL bescherming met bijbehorende vlekgarantie blijft je bank, stoel of bed lang mooi en vlekvrij. Zo heb je extra lang plezier van je Woonexpress meubels en geniet je er optimaal van. Vraag naar alle Protexx mogelijkheden wanneer je één van onze woonwinkels bezoekt of vraag persoonlijk advies online.

- Veel plezier van je schone en frisse Woonexpress meubel!