>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'KORTING10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'KORTING10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

3 tips voor wereldse styling in huis

Wow, wereldse styling is een graag geziene gast in de interieurs van nu. We noemen deze woontrend ook wel Vintage Etnisch. Met een paar accessoires geef je jouw ruimte binnen een handomdraai een bijzondere look. Wil jij deze manier van decoreren ook bij jou thuis toepassen? Lees dan onze 3 tips hieronder.


Mix kleuren en prints

De woonstijl Vintage Etnisch herken je door zijn vele warme kleuren en rijke prints. Ga voor een mix van stijlen in kleden, wanddecoratie en sierkussens die je speels met elkaar combineert.

Mooie materialen

In een werelds interieur vind je vooral natuurlijke materialen. Denk daarbij natuurlijk aan allerlei houtsoorten, maar ook aan jute en linnen bijvoorbeeld.

Wereldse vondsten

Het is ontzettend gaaf om je eigen souvenirs in je huis te verwerken! Deze items maken je interieur echt persoonlijk en uniek. Gebruik ze dan ook zorgvuldig. Niet overal een klein beetje, maar plaats ze gecentreerd bij elkaar in huis. Zo trekken jouw vondsten de aandacht zonder dat het te druk wordt.

Heb je hulp nodig bij het stylen van je wereldse interieur? Onze stylistes helpen je graag! Vraag gratis interieuradvies (link) aan.