>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

Zelf je bank samenstellen

Bij Woonexpress bieden we ook de mogelijkheid om je bank zelf samen te stellen. In een aantal stappen ontwerp je de bank die het beste bij jou past. Je kiest een model, zoals een 3-zitsbank, een fauteuil of een heerlijke grote U-bank voor het hele gezin. Vervolgens maak je een keuze uit de diverse armleuningen, poot mogelijkheden en zitcomforts. Ook op het gebied van soorten bekleding en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact op voor persoonlijk advies online, of bezoek één van onze woonwinkels. Samen ontwerpen we je ideale bank!

Pampus

Model Pampus heeft een strakke en hedendaagse look. Pampus is vast gestoffeerd. Dit betekent dat dit model geen losse zit- en rugkussens heeft die kunnen gaan verschuiven. Welke interieurstijl jij ook hebt, Pampus is een bank die zich naadloos aanpast en dus altijd perfect past. Ontwerp samen met een medewerker jouw ideale Pampus bank. Voor persoonlijk advies kun je zowel online, als in één van onze woonwinkels terecht.

Bergen

Model Bergen is een echte kwaliteitsbank met een hoogwaardig zitcomfort. Deze bank heeft losse zit- en rugkussens, waarmee je een relaxte sfeer creëert. Bergen is in diverse opstellingen samen te stellen. Bijvoorbeeld als moderne 3–zitsbank en ook als royale hoekbank. Ontwerp samen met een medewerker jouw ideale Bergen bank. Voor persoonlijk advies kun je zowel online, als in één van onze woonwinkels terecht.

Ameland

Model Ameland is mooi rank en heeft een frisse moderne uitstraling. Doordat de Ameland geen onderrand heeft onder het zitgedeelte staat dit model wat hoger op zijn poten, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Ameland is net als de Pampus vast gestoffeerd. Ontwerp samen met een medewerker jouw ideale Ameland bank. Voor persoonlijk advies kun je zowel online, als in één van onze woonwinkels terecht.

Bestellen en levertijd

Van Pampus, Bergen en Ameland zijn diverse showroom modellen in onze woonwinkels aanwezig. Daar kun je de banken uittesten onder het genot van een lekker kopje koffie. Samen met een medewerker doorloop je de diverse keuzes en zo stel jij je eigen bank samen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem want ook online kunnen we je voorzien van het beste persoonlijke advies. Wanneer je zo’n unieke bank besteld, houd dan rekening met extra levertijd. Onze medewerker informeert je over de verwachte levertijd bij het bestellen. Dus of je nu online shopt of in een winkel: ontwerp en bestel je droombank bij Woonexpress!