>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Koningsdag geopend van 11.00 tot 17.00u!

Shop met 10% korting op alle kasten!* Koningsdag geopend van 11.00 tot 17.00u.

Relaxfauteuils samenstellen

In slechts een aantal stappen stellen we samen met jou eenvoudig jouw ideale relaxfauteuil Vlieland samen. Of je nu houdt van modern of meer traditioneel, je lang bentbent, je een draaifauteuil, vaste fauteuil of sta-op stoel wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies, dan creëren we samen jouw relaxfauteuil op maat!

Een goede relaxfauteuil is niet alleen heerlijk als je graag een goed boek leest, puzzelt of televisie kijkt. Een goede stoel en zithouding zijn ook beter voor je benen en rug. En zoals ieder mens anders is, moet ook iedere stoel anders zijn. Relaxfauteuil Vlieland is dan ook de perfecte keuze! Met relaxfauteuil Vlieland stel je jouw ideale relaxstoel in een aantal stappen helemaal zelf samen. Zo heb je altijd een fauteuil die perfect voldoet aan jouw wensen en perfect aansluit bij je interieur.

Meer weten? Lees verder in de Vlieland kieswijzer, kom naar één van onze winkels voor een proefzit in de verschillende Vlieland relaxfauteuils of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale relaxfauteuil samen te stellen!

Stap 1: Kies het model

Met relaxfauteuil Vlieland heb je de keuze uit verschillende modellen. Van moderne relaxfauteuil tot een traditioneel model, er is altijd een model dat past binnen jouw interieur!  

Stap 2: Kies de maat

Alle Vlieland relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in 3 maten: small, medium en large. Zo zit je altijd comfortabel, of je nu kleiner of langer bent dan gemiddeld.

Stap 3: Kies de bekleding 

Voor de bekleding van jouw relaxfauteuil Vlieland kun je kiezen uit een brede selectie kwaliteitsstoffen, echt leer of lederlook in vele kleuren. Of je nu houdt van modern of traditioneel, met meer dan 50 mogelijkheden vind je altijd wat je zoekt!

Stap 4: Kies de poot/voet

Geef je relaxfauteuil een extra persoonlijke uitstraling met een poot/voet naar jouw wens. Zo kun je kiezen voor een stervoet, schotelvoet of trompetvoet. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Stap 5: Kies de bediening

De Vlieland relaxfauteuils worden standaard geleverd met handmatige bediening van de voetensteun en rugleuning. Om de rugleuning te kunnen verstellen, zit er een knop netjes weggewerkt in de zijkant of armleuning van de fauteuil. Vervolgens druk je met je rug de fauteuil in de gewenste relaxstand. Kies je voor elektrische bediening, dan kun je de voetensteun en rugleuning apart van elkaar elektrisch verstellen. Komt de relaxfauteuil niet in de buurt van een stopcontact te staan? Hiervoor is een losse accu leverbaar. De hoofdsteun is altijd handmatig verstelbaar. Deze kun je eenvoudig in de voor jou comfortabele stand kantelen.

Beschikbaarheid en levertijd

Verschillende modellen van de Vlieland relaxfauteuil zijn direct uit voorraad leverbaar. Zowel in small, medium als large. Bekijk hieronder het actuele aanbod. Stel je jouw relaxfauteuil liever helemaal zelf samen? Dan bedraagt de levertijd ca. 6 weken. Kom snel langs in één van onze winkels of maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale relaxfauteuil samen te stellen.

We can't find products matching the selection.

Wij helpen je graag

Bij het samenstellen van je fauteuil

Wanneer je een afspraak maakt garanderen wij dat we alle tijd voor je hebben om jouw ideale fauteuil samen te stellen!