>

GRATIS bezorging bij besteding vanaf 50 euro!

Waanzinnige Woonmaand: bij een besteding vanaf 50 euro GRATIS bezorging.

  • Volop inspiratie

  • Alles uit voorraad leverbaar

  • Veilig (online) winkelen

9/10 Klantbeoordeling

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers in huis en moeten dus precies passen. Daarom maken we je gordijnen gratis op maat. We hebben meer dan 200 gordijnstoffen in allerlei kleuren en dessins. Keuze genoeg dus.

Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers in huis en moeten dus precies passen. Daarom maken we je gordijnen gratis op maat. We hebben meer dan 200 gordijnstoffen in...

Lees meer

Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers in huis en moeten dus precies passen. Daarom maken we je gordijnen gratis op maat. We hebben meer dan 200 gordijnstoffen in allerlei kleuren en dessins. Keuze genoeg dus.

De onmisbare sfeermaker

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Hiermee kleed je een ruimte aan. Dit geeft niet alleen sfeer, maar het bepaalt ook de lichtinval in de ruimte. Welke raambekleding je kiest is afhankelijk van de kamer, de interieurstijl en de functie die de raambekleding heeft. In onze collectie hebben we een groot assortiment kant & klaar gordijnen. Deze zijn geschikt voor de meeste ramen. Maar heeft jouw raam net een andere afmeting of wil je liever een andere plooi of andere stof? Laat dan je gordijnen op maat maken! Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs voor de gordijnen waar jij naar op zoek bent!

Gordijnen op maat - gratis gemaakt

Gordijnen van het plafond tot aan de grond zijn zeer stijlvol. Zo kun je in de woonkamer gaan voor een schitterend gordijn dat de woonkamer aankleedt en gezellig maakt. In de slaapkamer kun je juist kiezen voor verduisterende gordijnen zodat je het er lekker donker kunt maken. Wist je dat we alle plooigordijnen gratis voor je op maat maken?

Gordijnstoffen en soorten plooien

We hebben een ruime keuze aan gordijnstoffen. Zo vind je gordijnen in meer dan 200 kleuren en dessins. Kom de stoffen bekijken en voelen en kies wat het beste bij je interieur past. Zodra je de gordijnstoffen gekozen hebt, kun je kiezen voor diverse soorten plooien. Door de plooi valt de stof altijd mooi en stijlvol, of de gordijnen nu open of gesloten zijn. Om je een idee te geven van de verschillende plooisoorten vind je hieronder een aantal voorbeelden.

Meten = weten

Wil je een plooigordijn gratis op maat laten maken? Kom dan naar de winkel maar neem thuis eerst nauwkeurig de maten op. Dat doe je zo:

  • Meet de hoogte en de breedte van het raam
  • Bepaal of je de gordijnen in het kozijn, op het kozijn of op de muur wilt hebben
  • Meet dan wat de breedte van de roede of de rail moet zijn
  • Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de rail of roede
  • Meet tot slot ook de hoogte van eventuele vensterbanken op

Meten is weten, dus meet liever te veel dan te weinig. Je kunt eventueel ook een foto maken van het raam en deze meenemen of tonen op je telefoon ter ondersteuning. Als je de maten meeneemt naar de winkel, rekenen wij voor je uit hoeveel stof je hiervoor nodig hebt.

Meer gordijnen op maat gemaakt

Alleen de plooigordijnen maken we gratis voor je op maat. Maar heb je (ook) een ander soort gordijn nodig? Geen probleem. We maken ook gordijnen met ringen, paneelgordijnen en vouwgordijnen op maat. Ook hiervoor heb je een ruime keuze uit gordijnstoffen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om dezelfde stof te gebruiken als je gekozen hebt voor de plooigordijnen. Zo maak je je interieur compleet, houd je het rustig en creëer je één geheel.

Laat je informeren en inspireren

Kom gerust langs in de winkel om je te laten informeren en om de uitgebreide collectie gordijnstoffen te bekijken. Je kunt vooraf ook een afspraak maken. Dan kunnen we rustig de tijd nemen om je persoonlijk te adviseren over gordijnen op maat. Om alvast wat ideeën op te doen kun je natuurlijk alvast onze klant & klaar gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën bekijken.

Wij helpen je graag

Om je gordijnen op maat uit te zoeken

Wanneer je een afspraak maakt garanderen wij dat we alle tijd voor je hebben om jouw ideale gordijnen samen te stellen!

  • Wanneer kom je langs?