>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Koningsdag geopend van 11.00 tot 17.00u!

Shop met 10% korting op alle kasten!* Koningsdag geopend van 11.00 tot 17.00u.

Wandborden

Als je op zoek bent naar unieke wanddecoratie, kies dan voor een wandbord. Koop een enkel keramieken wandbord of mix er meerdere bij elkaar: succes gegarandeerd! Het is een klassieke vorm van decoratie, die in een nieuw en modern jasje gegoten is. Behalve de keramieken wandborden hebben we ook borden en wandschalen van sisal en kunststof. Bekijk onze ruime collectie en shop jouw favoriet snel uit voorraad!

Producten 1 t/m 24 van de 36
Producten 1 t/m 24 van de 36

Koop je Heinen Delfts Blauw wandbord bij Woonexpress

Bij Woonexpress zijn we dol op de bijzondere wandborden van Heinen Delfts Blauw. Ze voegen zoveel karakter en persoonlijkheid toe aan een ruimte. Wie houdt er nu niet van zo’n mooi stukje kunst aan de muur? Het leukste is toch wel de veelzijdig ervan. Je kunt ze op geheel eigen wijze toepassen in je interieur. Je kunt kiezen voor borden die qua stijl bij elkaar passen, zoals de cartoonachtige afbeeldingen. Maar je kunt ook kiezen voor verschillende stijlen en dan wel de kleuren overeen te laten komen. Als je een mooie serie borden boven je bank hangt, laat je dan inspireren door hun kleuren om te herhalen in de sierkussens op de bank. Zo maak jij op geheel eigen wijze een sfeervol geheel.

Verrijk je interieur met prachtige wandborden

Wandborden zijn helemaal hot en happening! Ze voegen een vleugje stijl en esthetiek toe aan elke ruimte. Of je nu een vintage, bohemian of modern interieur hebt, er is altijd wel een wandbord dat perfect bij jouw stijl past. Wat betreft de uitstraling van wandborden, ze kunnen een ruimte echt transformeren. Ze kunnen dienen als eyecatcher aan een kale muur of als aanvulling op een bestaande galerij-wand. Prachtig boven een dressoir of sidetable, bijvoorbeeld. Door verschillende wandborden met elkaar te combineren, creëer je een speels en dynamisch effect. Je kunt ook een stapje verder gaan en wandborden met andere wanddecoraties combineren. Denk aan een mix van schilderijen, spiegels in combinatie met leuke wandborden.

Ontdek het perfecte wandbord met de ideale grootte

De wandborden van Heinen Delfts Blauw zijn er in allerlei soorten en maten, en dat is maar goed ook. Het is namelijk super belangrijk dat je degene kiest die perfect past bij jouw interieur en persoonlijke stijl. Of je nu houdt van een strakke en moderne look, of juist van een meer vintage en rustieke uitstraling, er is er altijd wel eentje te vinden die bij jou past. En voor wat betreft de grootte, is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte aan de muur. Heb je een grote lege muur die wel wat opvulling kan gebruiken? Dan kun je gerust kiezen voor een wat groter wandbord, of meerdere bij elkaar. Dit kan een echte eyecatcher zijn en zorgt voor een mooie balans in de ruimte. Heb je daarentegen een wat kleinere muur, dan is het verstandig om te kiezen voor een wat kleiner wandbord. Op die manier voorkom je dat het wandbord de hele muur overneemt en zorg je voor een meer gebalanceerde uitstraling.

Stijlvolle kwaliteits wandborden van Heinen Delfts Blauw

Als je op zoek bent naar een wandbord dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook decoratief, dan ben je bij Woonexpress aan het juiste adres! We verkopen onder andere de wandborden van het Nederlandse merk Heinen Delfts Blauw. Hun borden worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Ze gebruiken alleen de beste materialen en voorzien ze van unieke afbeeldingen en dessins. Wat deze wanddecoraties echt uniek maakt, is de aandacht voor detail. Elk stuk heeft zijn eigen karakter. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een modern patroon of design: je kunt er zeker van zijn dat je een bijzonder stuk in handen hebt. De ontwerpers besteden veel tijd aan het perfectioneren van de details, zodat het wandbord er niet alleen goed uitziet, maar ook een echte eyecatcher is in je interieur. Dus wacht niet langer en haal vandaag nog een uniek wandbord in huis en geef je muur een persoonlijke touch!


Veelgestelde vragen

  • Wat zijn wandborden?

    Wandborden zijn borden van die je ter decoratie aan de muur hangt. Dit kunnen borden van hout, keramiek of kunststof zijn. Soms zijn het ook de zogeheten wandschalen van riet of gras die we als deco aan een muur ophangen. Heel erg trending zijn de wandborden van Heinen Delfts Blauw.

  • Waar worden wandborden voor gebruikt?

    Wandborden gebruik je ter decoratie van een ruimte. Denk aan het verfraaien van een kale muur, of decoratief voor boven een dressoir of sidetable.

  • Welke materialen worden gebruikt voor wandborden?

    De borden kunnen van diverse materialen gemaakt worden, denk aan keramiek of hout. Het kunnen ook borden van natuurlijke materialen, zoals zeegras of riet, zijn.

  • Hoe bevestig je een wandbord van Heinen Delfts Blauw aan de muur?

    De keramieken wandborden van Heinen Delfts Blauw hebben aan de achterkant 2 gaatjes in de rand. Hier kun je eenvoudig een (metalen) draad doorheen doen om het bord aan op te hangen.

  • Zijn de Heinen Delfts Blauw wandborden verkrijgbaar in verschillende maten?

    De collectie wandborden van Heinen Delfts Blauw is zeer uitgebreid. Ze zijn er met klassieke beeltenissen van schilderijen uit de 17e eeuw. Verder zijn ze er ook met moderne cartoonachtige afbeeldingen in combinatie met de klassieke Delfts Blauw verftechniek. Ook vind je veel dieren afbeeldingen in de collectie. De collectie is uitgebreid en divers, zo is er voor iedereen het perfecte wandbord.

  • Hoe kun je de wandborden schoonmaken?

    De wandborden zijn van keramiek en kun je gemakkelijk droog afstoffen, of met een uitgewrongen doek afnemen. Ze zijn niet geschikt voor de vaatwasser.

  • Kunnen wandborden in verschillende ruimtes gebruikt worden?

    De wandborden zijn geschikt voor gebruik in huis en kun je in elke ruimte toepassen. Waar jij maar wilt kun je de ruimte verfraaien met één of meerdere borden bij elkaar. Dus niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook de keuken, slaapkamer of toilet.

  • Zijn wandborden geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs?

    Omdat de wandborden er in zoveel diverse stijlen en ontwerpen zijn, zit er voor iedere woonstijl en sfeer het perfecte wandbord bij.