>
 • Binnen 1 week bij jou thuis*

 • CBW garantie, zeker van je aankoop

 • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op tafels!*

Shop elke 4e eetkamerstoel GRATIS en profiteer van 10% korting op alle eettafels!*

Retourneren Online Aankoop

Retourvoorwaarden

 • Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na het kenbaar maken van je herroeping heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.
 • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en bij voorkeur zo veel mogelijk in de originele verpakking. Is een product (of verpakking) toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
 • Artikelen zoals hoofdkussens en dekbedden waarvan de verzegeling na levering is verbroken, kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden. Voor alle online verkopen hanteren we Algemene voorwaarden Thuiswinkel.


LET OP: Online gekochte artikelen kunnen niet geretourneerd worden in onze winkels. Deze aankopen gaan retour zoals ze geleverd zijn. Hieronder staat de retour wijze van een pakket bezorging en een levering met onze eigen bezorgdienst uitgelegd.

Bezorgd door pakketdienst PostNL Bezorgd door eigen bezorgdienst
   
 • Je hoeft geen contact met ons op te nemen
 • Houd ordernummer bij de hand
 • Verpak in oorspronkelijke verpakking (inclusief retourformulier)
 
 • Verstuur naar:

  Woonexpress
  Havenweg 5
  5145 NJ Waalwijk
 
   
Kosten voor eigen rekening

Kosten drempellevering: € 49,95

 

Retourkosten

Het retourneren van een pakketje is voor eigen rekening.
Toch gratis retourneren? Dan kan je het pakketje retourneren bij ons afhaalmagazijn.

Adres & openingstijden afhaalmagazijn Woonexpress: 

Havenweg 5, 5145 NJ, Waalwijk
Maandag t/m vrijdag 7:00 - 15:45 uur

Uitgezonderd feestdagen.

Terugbetaling

De terugbetaling maken wij zo snel mogelijk in orde, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroepings mededeling hebben ontvangen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen retour hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden. 
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.