Actievoorwaarden

Woonexpress maakt woontrends betaalbaar. Want een leuke inrichting hoeft niet duur te zijn! Dat is ons doel. We willen jou inspireren en helpen bij het inrichten van je huis met leuke, nieuwe en eigentijdse spullen. In de stijl die bij jou past. Daarom vind je bij Woonexpress altijd mooie en bijzondere woonartikelen voor elke portemonnee. Tijdens onze speciale acties kun je al die leuke Woonexpress artikelen nog voordeliger aanschaffen. De actievoorwaarden van actuele acties vind je hieronder.

 

Black Friday
  • 100+ superdeals
  • 10% korting op alles + gratis bezorging*
  • Night deals**

* Black Friday geldt in onze winkels en online. ​De 10% korting is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen en wordt berekend vanaf de oorspronkelijke prijs. Gratis bezorging geldt op online bestellingen vanaf 50.- en op bestellingen in de winkels vanaf 199.-.

** De geselecteerde ‘Night deal’ aanbiedingen zijn alleen geldig op online bestellingen in de webshop op de geselecteerde datum van 18.00 uur tot 06.00 uur de dag erna. 

Looptijd: van maandag 23 november t/m zondag 29 november

Zondagavond, Woonexpress avond
  • 10.- cadeau bij besteding vanaf 99.95*

* De €10.- korting is alleen geldig op bestellingen op zondag 22 november 2020 van 18.00 - 24.00 uur bij online aankopen van minimaal €99.95. De kortingscode 'ZONDAG10' verrekent de korting automatisch in je winkelmandje en mag maar éénmalig worden gebruikt.

Looptijd: zondag 22-11-2020 van 18.00 - 24.00 uur

Actie is inmiddels afgelopen.

Yes! Gratis accessoires cadeau
  • Gratis accessoires tot €500,-*

* Bij aankopen vanaf €199,-, in de winkel of in de webshop, ontvang je t.w.v. 10% van ­je bestelbedrag een tegoed voor accessoires, tot €500,-. Bestellingen van meer dan €5000,- ontvangen maximaal €500,- tegoed. Deze actie geldt niet in combinatie met andere lopende acties.

Bij aankopen in één van de winkels kies je direct de accessoires uit en deze worden als korting in mindering gebracht op het orderbedrag.

Bij aankopen in de webshop ontvang je achteraf een kortingscode welke je in de webshop kunt verzilveren.

  • deze code is uniek en kan maar 1 x worden gebruikt;
  • wanneer je minder besteedt dan het tegoed, vervalt het restant. Er blijft geen resterend saldo op de code openstaan;
  • de code is 2 weken geldig vanaf de verzenddatum van deze email;
  • de code is niet geldig op bezorgkosten, deze moeten op een andere wijze worden voldaan.

Looptijd: maandag 2 november t/m zondag 22 november

Actie is inmiddels afgelopen.