>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Pinksterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

2e Pinksterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur. Shop elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op alle eettafels!*

Lattenbodems

We hebben lattenbodems in verschillende afmetingen beschikbaar, dus altijd geschikt voor elk formaat bed. Je kunt onder andere kiezen voor een elektrische lattenbodem, een handmatig verstelbare lattenbodem of een rollattenbodem.

We hebben lattenbodems in verschillende afmetingen beschikbaar, dus altijd geschikt voor elk formaat bed. Je kunt onder andere kiezen voor een elektrische lattenbodem,…

Lees meer

We hebben lattenbodems in verschillende afmetingen beschikbaar, dus altijd geschikt voor elk formaat bed. Je kunt onder andere kiezen voor een elektrische lattenbodem, een handmatig verstelbare lattenbodem of een rollattenbodem.

2 producten
2 producten

Bedbodems in elke gewenste afmeting

Bedbodems komen in standaardmaten die zijn afgestemd op de verschillende typen bedden. Zo hebben we lattenbodems of rollattenbodems voor elke type bed, van eenpersoonsbedden en twijfelaars tot tweepersoonsbedden. We hebben de volgende afmetingen: 70x200, 80x200, 90x200, 120x200, 140x200. Als je een bredere bedbodem zoekt, dan kun je bijvoorbeeld twee lattenbodems van 80x200 naast elkaar zetten. Dan heb je een lattenbodem van 160x200. De meeste bedbodems hebben de mogelijkheid om het ligcomfort aan te passen, zo kan ze zelf kiezen of je een zachter of lichter ligcomfort wil hebben. De twee bodems naast elkaar zijn ook een goed alternatief voor mensen die van positie willen veranderen. Je kunt dan je bedbodem elektrisch verstellen zonder de nachtrust van je partner te storen. In onze winkel en online kun je ook goedkope lattenbodems kopen vanaf €19,95. Al onze producten zijn bovendien uit voorraad leverbaar.

Elektrische lattenbodems en meer

In het assortiment lattenbodems zijn er verschillende typen. Je kunt onder andere kiezen voor een elektrische lattenbodem, een handmatig verstelbare lattenbodem of een rol lattenbodem. Elk van deze lattenbodems heeft zijn eigen voordelen. Er zijn daarnaast ook nog vlakke modellen. Het doel van een bedbodem blijft hetzelfde, ongeacht het model dat je kiest: het bieden van ondersteuning tijdens het slapen. Dit is belangrijk voor een goede nachtrust. Je kunt bedbodems bovendien ook kiezen aan de hand van het type matras dat je hebt. In onze complete collectie kun je ook voor matrassen kiezen die, eenmaal op de bedbodem gelegd je slaapcomfort verhogen. Het voordeel van een elektrisch verstelbare bedbodem is dat je zonder uit je bed te stappen het boveneind en voeteneind omhoog kan zetten, zodat je comfortabel naar de tv kunt kijken en een boek kunt lezen. De elektrisch verstelbare bedbodems zijn ook ideaal voor personen met rug- of andere fysieke klachten. Zonder belasting van je rug kan je probleemloos van positie veranderen van het bed. Alles met één druk op de knop.