>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op tafels!*

Shop elke 4e eetkamerstoel GRATIS en profiteer van 10% korting op alle eettafels!*

Kledingkast samenstellen

Iedere woonruimte en woonstijl vraagt om een andere kledingkast. Jouw ideale kledingkast vind je misschien niet in ons vaste assortiment, maar bij Woonexpress is dat geen probleem. Hier stel je eenvoudig je eigen ideale kledingkast samen, geheel naar jouw wens.

Bij Woonexpress vind je een uitgebreid assortiment standaard kledingkasten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Zit hier niet bij wat jij zoekt? Dan kun je eenvoudig je eigen kledingkast samenstellen. Maak hieronder je keuze en creëer in een handomdraai jouw ideale kledingkast op maat.

Schuifdeurkast Goes

Met kledingkast Goes haal je een luxe schuifdeurkast van topkwaliteit in huis. In 5 stappen stel je in een handomdraai je ideale kledingkast samen. Je bepaalt alles zelf. De afmetingen van de kast en de kleur van de ombouw. De hoogwaardige schuifdeuren bestaan ieder uit 3 panelen. Deze zijn in diverse materialen en kleuren leverbaar. Welke combineer jij met elkaar?

Draaideurkast Goes

Met draaideurkast GOES bouw je op eenvoudige wijze jouw ideale kledingkast op maat. Van een smalle draaideurkast tot een complete kastenwand, je kunt alle kanten op. De kastelementen zijn ook zonder deuren te plaatsen, hierdoor is deze Goes kast dé opbergoplossing voor je slaapkamer, kinderkamer of berging. Je kunt je kast uitbreiden op elk gewenst moment en er zelfs een complete inloopkast mee creëren!

Wil je jouw garderobekast zelf samenstellen?

Het kan soms lastig zijn om een garderobekast te kiezen. Er is veel keuze in kleur, materiaal en stijl. Daarom kun je bij Woonexpress je slaapkamerkast zelf samenstellen. Door zelf te kiezen, weet je zeker dat jouw garderobekast bij jou past. De keuze is reuze bij Woonexpress. Kies jij bijvoorbeeld voor een hanggedeelte in jouw kast of wil je er alleen legplanken in? Daarnaast is de deur in de linnenkast ook belangrijk. Er zijn twee soorten deuren te kiezen. De klassieke draaideur of een schuifdeur. Een draaideur komt het meest voor en is voor velen een eenvoudige keuze. Een schuifdeur is handig wanneer je niet zoveel ruimte hebt om de garderobekast te openen.

Verschillende kleuren en materialen

Een kledingkast samenstellen klinkt erg leuk, maar er moeten meer keuzes gemaakt worden dan je in eerste instantie wellicht denkt. Naast de keuzes in materiaal, is ook de kleurkeuze bepalend voor de sfeer van de linnenkast in de slaapkamer. Je kunt kiezen voor een eenvoudige witte kledingkast, die zorgt voor een fris gevoel. Een grijze zelf samengestelde kledingkast geeft wat meer sfeer en je kunt deze kleur eenvoudig combineren met vrijwel elke andere kleur. Wil je een donkere slaapkamerkast, dan is een zwarte garderobekast misschien wel iets voor jou. Een veelgebruikt materiaal voor een kledingkast is hout. Dit creëert sfeer en is daarnaast erg praktisch. Houten kledingkasten zitten ook in het assortiment van Woonexpress, dus er zit er zeker een bij die bij jou en jouw wensen past.

Kledingkast op maat

Een groot voordeel van een kledingkast zelf samenstellen is dat je deze eenvoudig op maat kunt maken: jouw ideale kledingkast op maat. Bij Woonexpress kun je alle kanten op, van een smalle draaideurkast tot een complete kastenwand. Veel van onze kasten kun je op elk moment uitbreiden of er zelfs een complete inloopkast van maken! Bij een samengestelde garderobekast geniet je natuurlijk van onze standaard garantie. Wij zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw ideale zelf samengestelde linnenkast. Wil je dat een van onze adviseurs even met je meekijkt of heb je nog een aantal vragen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij met jouw ideale kledingkast op maat naar huis gaat!