>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'KORTING10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'KORTING10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

Kledingkast met lades

Een lade in een kledingkast is vrijwel onmisbaar! Een kledingkast met lades is erg praktisch voor het opbergen van kleine spullen. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed of sokken. Lades in kledingkasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en indelingen. Daarnaast zijn onze kledingkasten met lades snel en gratis uit voorraad leverbaar!

Een lade in een kledingkast is vrijwel onmisbaar! Een kledingkast met lades is erg praktisch voor het opbergen van kleine spullen. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed of…

Lees meer

Een lade in een kledingkast is vrijwel onmisbaar! Een kledingkast met lades is erg praktisch voor het opbergen van kleine spullen. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed of sokken. Lades in kledingkasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en indelingen. Daarnaast zijn onze kledingkasten met lades snel en gratis uit voorraad leverbaar!

Producten 1 t/m 24 van de 43
Producten 1 t/m 24 van de 43

Lades, planken, of toch een ladeblok?

Je kunt bij een kledingkast kiezen voor verschillende soorten lades. De meest gekozen lades zijn de losse lades en een ladeblok. Bij de losse lades kun je zelf kiezen hoeveel lades je wil en, afhankelijk van de kast, waar je deze plaatst. Je kunt dus bijvoorbeeld aan één kant 2 lades plaatsen en aan de andere kant een losse lade. Bij een ladeblok is dat niet mogelijk. Een ladeblok bestaat vaak uit 3 of 4 lades onder elkaar. Op deze manier weet je zeker dat de lades bij elkaar passen, een stijlvol geheel vormen en hoef je niet na te denken over de hoeveelheid lades. Dat is meteen het grote verschil tussen de twee opties. Bij de losse lades heb je zelf de leiding over de hoeveelheid lades en waar je deze plaatst. Een ladeblok past vaak maar op een of twee plekken in de kast, waardoor je vast zit aan een bepaalde indeling.

Wat is het voordeel van een kledingkast met lades?

Er is niets vervelender dan een puinhoop in je kledingkast. Waar ligt mijn shirt, mijn sok of broek? Dat is in een kledingkast met lades verleden tijd. Een kledingkast met lades zorgt voor overzicht. De lades zijn uitermate geschikt voor het ondergoed en sokken. Geen last meer van los slingerende sokken of een verdwaalde onderbroek tussen de T-shirts. Ook wordt het met lades eenvoudiger om je kast in te delen. Het oogt rustig. Wanneer je de lades in het midden van de kast plaatst, maak je een mooie scheiding. Zijn/haar en mijn kant bijvoorbeeld of een kant voor broeken en de andere kant voor t-shirts en truien. Je kunt eindeloos profiteren van een kledingkast met lades.

Stel zelf je kledingkast met lades samen

Weet je welke kledingkast met lades je wil hebben, maar kun je niet vinden wat je zoekt? Geen enkel probleem! Bij Woonexpress kun je namelijk zelf je kledingkast samenstellen! Als je je eigen kledingkast met lades samenstelt, kun je hem precies indelen zoals jij zelf wil. Dan weet je zeker dat je genoeg opbergruimte hebt. Heb je vragen of wil je nog advies? Onze adviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kies jij voor een extra lade of ga je voor een plank?

Kledingkast met lades kopen?

Bij Woonexpress slaag je altijd voor een kledingkast met lades, want we hebben een breed aanbod. Je bent welkom in één van onze winkels om onze collectie te bekijken. Stel dan meteen alle vragen, want onze adviseurs helpen je graag. Onze collectie kledingkasten met lades is ook online verkrijgbaar. Daar kun je op je gemak nog even kijken en kiezen welke kast het beste bij jou past. Als je wil, voorzien we jou van vrijblijvend persoonlijk advies! Bijna al onze kledingkasten met lades zijn uit voorraad leverbaar en met 2 jaar garantie. Dat is pas zorgeloos genieten van je nieuwe kledingkast!