>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

Bureaulampen

Bureaulampen zijn zowel een functionele als stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, studeer- of werkruimte. Goede bureauverlichting zorgt ervoor dat je je perfect kunt richten op je boek, huiswerk of project terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je in een sfeervolle, fijne omgeving bent.

Bureaulampen zijn zowel een functionele als stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, studeer- of werkruimte. Goede bureauverlichting zorgt ervoor dat je je perfect kunt…

Lees meer

Bureaulampen zijn zowel een functionele als stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, studeer- of werkruimte. Goede bureauverlichting zorgt ervoor dat je je perfect kunt richten op je boek, huiswerk of project terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je in een sfeervolle, fijne omgeving bent.

We can't find products matching the selection.

Functionaliteit

Een belangrijk aspect aan een bureaulamp is dat je hem zo kunt verstellen dat het licht perfect valt op jouw werkzaamheden. Woonexpress heeft diverse bureaulampen die eenvoudig en intuïtief te verstellen zijn. Je hebt keuze uit lampen met een verstelbare lampenkap of zelfs bureaulampen met een verstelbare hals, zodat je het licht nog beter op de door jou gewenste stand kunt zetten.

Design

Naast de functionaliteit wil het oog ook wat. Wat betreft vormgeving biedt Woonexpress eveneens een ruime keuze. Zo zijn er bureaulampen in heel veel verschillende kleuren, bijvoorbeeld blauw, groen, koper, zwart, wit of chroom. Er zijn eenvoudige, klassieke bureaulampen of juist heel moderne exemplaren die voorzien zijn van allerlei technische hoogstandjes en de aandacht op zichzelf weten te vestigen. We hebben bureaulampen van verschillende formaten, zodat er ongeacht de grootte van je bureau een perfect passende lamp voor jou bij zit. De designs van de verschillende lampen passen perfect bij uiteenlopende woonstijlen als klassiek, landelijk, modern of minimalistisch. Hoe jouw interieur er ook uitziet, in ons assortiment zit er altijd een bureaulamp bij die hier ideaal op aansluit.

Van bureauverlichting tot een goedkope bureaulamp

Velen van ons nemen ons voor om ons werk of onze studie op tijd af te hebben, maar vanwege omstandigheden zitten we vaak tot laat in de avond achter het bureau om dat af te ronden. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn als je beschikt over een goede bureaulamp. In onze collectie bureaulampen vind je alle typen bureauverlichting. Denk maar aan een led bureaulamp, een retro bureaulamp en zelfs bureaulampen met een klem. Wij hebben ze allemaal. Je vindt bij ons ook bureaulampen waarvan je hun positie kunt aanpassen, zodat de juiste plek goed verlicht wordt. Kiezen voor een bureaulamp uit onze uitgebreide collectie betekent dat je niet alleen voor bureauverlichting kiest om productief en comfortabel bezig te zijn, maar ook voor een bureaulamp die bij je interieur past. Een goedkope bureaulamp vind je bij ons al vanaf €27,95. Woonexpress heeft het!

Bureaulampen voor elke woonruimte

Ons assortiment bureaulampen is zo compleet, dat wij je kunnen voorzien van geschikte bureaulampen voor elke woonruimte. Wij begrijpen dat een bureaulamp voor de kinderkamer er uiteraard anders uit zal zien dan een voor de studeerkamer. Daarom hebben wij bureaulampen in verschillende afmetingen en kleuren. Een roze bureaulamp bijvoorbeeld is een goed idee voor gebruik in de kinderkamer. Deze is functioneel en staat zo schattig in de kamer, dat je kind vol plezier speelt of het huiswerk maakt. In de studeerkamer heerst er meestal een andere sfeer en daarom kun je voor de studeerkamer een strakke, zwarte of grijze bureaulamp plaatsen.

Energiezuinig

Omdat je soms behoorlijk wat uren achter je bureau moet doorbrengen, is het wel zo fijn dat je bureaulamp energiezuinig is. Dit is niet alleen fijn voor je energierekening, maar ook voor het milieu. De (geïntegreerde) LED-bureaulampen zijn niet alleen zuinig, maar ook nog eens stijlvol.

Kom langs in onze winkel

Ben jij geïnteresseerd in het diverse assortiment bureaulampen van Woonexpress? Neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs in een van onze winkels, waar je de verschillende lampen mooi opgesteld ziet staan in onze showrooms.