>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Nu 10% korting op alle kasten!*

Nu 10% korting op alle kasten!* Kom naar de winkel of shop online.

Waar geef jij je vakantiegeld aan uit?

Het is bijna zover: het vakantiegeld komt er weer aan! Een mooi spaarpotje waar we het hele jaar hard voor gewerkt hebben en waar gaan we het aan uitgeven? Ga je naar een exotische plek om de zon op te zoeken of lekker ergens buitenlandse cultuur snuiven? Of kies jij voor een heel andere bestemming? Misschien ga jij, net als velen, voor een staycation en investeer je je vakantiegeld in je huis en leefomgeving.

Doe er grote aankopen mee

Met je vakantiegeld kun je ook wat makkelijker een grote aankoop doen. Bijvoorbeeld die nieuwe bank kopen die al lang op je verlanglijstje staat. Of bestel dat nieuwe boxspring bed waar je elke nacht opnieuw van kunt genieten. Ook investeren in goede opbergmogelijkheden met een nieuwe kledingkast is een favoriete bestemming voor vakantiegeld. Niets is zo rustgevend als een opgeruimd en georganiseerd huis. Op deze manier geniet je eigenlijk het hele jaar van je vakantiegeld.


Kies voor een duurzame investering

Als je leefomgeving dan de bestemming wordt van je vakantiegeld, maak dan ook duurzame keuzes. En duurzaam betekent niet alleen dat je ecologisch verantwoorde artikelen koopt, zoals woonitems van gerecyclede materialen. Maar kies voor producten waar je lang mee doet. Dus investeer duurzaam door te kiezen voor die upgrade in zitcomfort bij een bank bijvoorbeeld. Een bank met een wat duurdere koudschuim vulling blijft langer mooi van vorm, dus gaat uiteindelijk langer mee. En laat vanuit de duurzame gedachte ook je bank, fauteuil en eetkamerstoelen impregneren met Protexx. Op die manier bescherm je tegen vlekken, blijven je spullen langer mooi en voel je minder snel de behoefte om ze te vervangen. En als je nu denkt: ik wil toch elke paar jaar iets anders, bekijk het dan eens vanuit een recycle oogpunt. Doordat je meubels langer netjes blijven, zijn ze perfect voor een tweede ronde bij iemand anders thuis. Doorverkopen voor een goede prijs of doorgeven is dan een goed idee. Dat is nog eens 360° duurzaam!


Staycation vieren!

Kies je voor de staycation? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om toch die vakantievibe te voelen. Misschien is het een leuk idee om, naast de investering in je huis of het spekken van je bankrekening, ook een thema feestje te organiseren. Allemaal je hawai-shirt aan en wat hamburgers op de bbq geeft al snel een relaxed vakantiegevoel. Ook een fijne zitplek in je zonnige tuin of balkon kun je helemaal die vakantiesfeer geven. Creëer schaduw met een hippe parasol, zorg voor genoeg  kussens om lekker onderuit gezakt te kunnen zitten en neem een koel drankje in je hand. Zie je het al voor je? Maak een feestje van het leven en geniet!

-Zonnige woongroeten. Esmeralda