>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Laatste week tot wel 50% korting! Shop nu.

LAATSTE WEEK: Voorraad Voordeel met kortingen tot 50%! Nog TIMER

Zo stel je jouw perfecte relaxfauteuil samen

Heb je jouw perfecte relaxfauteuil nog niet gevonden? Geen probleem, bij Woonexpress stel je ‘m gewoon zelf samen! Onze stylistes geven je 4 tips over hoe je dat precies doet.


Stap 1: wat is jouw type?

Zoveel mensen, zoveel wensen. En zoveel wensen, zoveel fauteuils. Een moderne stoel met een open armleuning? Een robuuste fauteuil met een zacht kussen? Of een nostalgisch klassiek model? Kies het type stoel waar jouw hart sneller van gaat kloppen en ga verder naar stap 2.

Stap 2: klein, gemiddeld of groot?

Ook kun je kiezen uit verschillende groottes. De relaxfauteuil kan z’n werk alleen goed doen als het formaat klopt. Kijk naar de lengte van de persoon die het vaakste in de stoel zit en pas de grootte hierop aan. Kies uit maat S, M of L.

Stap 3: kleur (en bekleding) bekennen

Er zijn ontelbaar mogelijkheden om je stoel te bekleden. Een moderne look bereik je met leer. Een zachte uitstraling juist met een mooie velvet stof. Alles kan! In deze stap kies je ook de kleur. Tip: ga voor een totaal afwijkende kleur van je bank. Zo wordt je fauteuil een echte eyecather.

Stap 4: extra’s!

Zoek je een fauteuil met het oog op de toekomst? Denk dan eens aan elektrische bediening mét accu. Zo zet je jouw nieuwe fauteuil neer waar je maar wilt, zonder dat er snoeren in de weg liggen. Ideaal, toch?


Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw ideale relaxfauteuil? Onze stylistes helpen je graag! Vraag gratis interieuradvies aan.