>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Profiteer online van kortingen tot 50%! >>

Profiteer online van web deals met kortingen tot wel 50%! Shop nu >>

Bruin in huis: hoe kies je de juiste tint?

De kleur bruin is terug van weggeweest. Deze populaire kleur is er in oneindig veel varianten. In het kleurenpallet vind je zowel koele als warme tonen terug. Maar hoe kies je dan de juiste kleur voor jouw interieur? Wanneer je rekening houdt met de onderstaande 3 speerpunten ga je gegarandeerd voor succes.


Aardse sfeermakers

Ga voor kleuren uit het aardse pallet. Dan zit je altijd goed. Dit zijn tinten die je in de natuur terugvindt. Hierdoor creëer je een warm en rustgevend geheel. Neem altijd de kleur van je vloer als uitgangspunt. Dit is namelijk de belangrijkste sfeermaker van je woning.

Match met je woonstijl

De juiste kleur bruin voor jouw interieur hangt nauw samen met je favoriete woonstijl. Hou je van een Scandinavische inrichting? Ga dan voor lichte bruintinten. Heb je een meer industriële look in huis? Dan past een donkere kleur bruin of cognactint beter bij de sfeer.

Accessoires in balans

Kies niet alleen je grote meubels in bruintinten, maar ook júist de accessoires. Denk aan mooie sierkussens, houten ornamenten en bijzondere wandpanelen. Creëer een gebalanceerde, zachte setting met bruintinten en naturellen uit hetzelfde kleurenpallet. Wil jij ook meer bruin in huis, maar kun je wel wat hulp daarbij gebruiken? Maak dan een afspraak met één van onze stylistes.